Părinţii de la Şcoala 26 s-au întâlnit cu constructorul

Părinţii de la Şcoala 26 s-au întâlnit cu constructorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu ne-a dat nicio asigurare fermă că măcar peste două săptămâni vom putea duce copiii la Şcoala Nr. 26”, s-a plâns unul dintre reprezentanţii părinţilor de la această unitate *

Părinţii elevilor de la Şcoala Nr. 26, directoarea instituţiei, Nicoleta Maimon, şi  inspectorul general Doruleţ Resmeriţă s-au întâlnit ieri cu reprezentantul firmei SC Caroponte, care efectuează lucrările de reparaţii.

„Vreau să vă spun că din partea Primăriei n-a venit nimeni, nici arhitectul care a greşit proiectul nu s-a arătat, fiind în concediu. Reprezentantul firmei de construcţii nu ne-a dat nicio asigurare fermă că pe 1 octombrie copiii noştri vor putea veni la ei în şcoală. Cineva ar trebui să plătească pentru toate acestea şi nu copiii noştri care fac naveta în Port, într-o zonă rău famată”, ne spune mama unei fetiţe de clasa I care a participat astăzi la discuţii.

Aceasta a mai adăugat că se caută soluţii pentru modul în care se va învăţa şi de la 1 octombrie, întrucât la data respectivă va fi gata doar parterul: „E vorba să se înveţe fie în trei schimburi, fie în două. O parte din clase ar putea învăţa la Şcoala Nr. 28 sau la CNVA. Rămâne de văzut”.

Citit 958 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.