Conducerea LSG nu înghite declaraţiile rectorului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Ligii Studenţilor este nemulţumită de modul în care a răspuns rectorul Universităţii „Dunărea de Jos” vizavi de problemele ridicate în conferinţa de presă de miercuri.

Astfel, printr-un comunicat de presă semnat de preşedintele Dorin Coteţ, se afirmă că rectorul Viorel Mînzu nu a răspuns la nici una dintre problemele ridicate de LSG şi că, mai mult, a abătut atenţia de la problemele reale ale studenţilor încercând să denatureze demersul LSG.

Potrivit comunicatului, replicile rectorului de la „Dunărea de Jos” sunt „politicianiste şi nu au nicio legătură cu punctele puse în discuţie de Liga Studenţilor. Se pare că aşa înţelege domnul rector să respecte parteneriatul student-profesor, aruncând în derizoriu cererile studenţilor şi încercând să aducă motive ascunse sau chiar persiflatoare”.

„Pe de o parte îşi manifestă intenţia la dialog, pe de alta îl are doar când i se pare convenabil şi încearcă să schimbe subiectul acestui dialog. Următorul pas este să afirme că liderii Ligii Studenţilor vor să îi ia locul la conducerea Universităţii, această motivaţie stând în spatele demersului lor”.

„Îl informăm pe rectorul universităţii, dacă este atât de preocupat de alegerile din cadrul LSG, că în momentul în care vor fi depuse candidaturile, acestea vor fi făcute publice. Spre deosebire de modul de abordare al rectorului, noi nu avem nimic de ascuns”, se arată în comunicatul LSG.

Citit 1119 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.