Unde se pot relaxa gălățenii în zilele toride de vară. Cât costă o zi la plajă (FOTO)

Unde se pot relaxa gălățenii în zilele toride de vară. Cât costă o zi la plajă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Vara este momentul perfect pentru a te bucura de soare, apă și relaxare, la ștrandurile şi piscinele din Galați. Orașul oferă o varietate de astfel de locuri de agrement, fiecare cu propriile caracteristici și facilități

Indiferent dacă dorești să te relaxezi la piscină, să te bucuri de soare și nisip la plajă sau să te distrezi pe tobogane de apă, există o opțiune potrivită.

Vom explora în continuare câteva dintre cele mai populare ștranduri din Galați, printre care Plaja "Dunărea", Ștrandul "Deliria", Piscina "UCI Events" și Baia Comunală.

Plaja "Dunărea"

În sezonul estival, Plaja "Dunărea" este o destinație populară pentru cei ce doresc să se bucure de soare și nisip. Situată pe malul Dunării, plaja oferă o priveliște pitorească și o atmosferă relaxantă. La Plaja "Dunărea" te poţi bucura de soare, poţi savura răcoritoare din barurile din aqua park și poţi participa la diferite activități recreative pe toboganele care fac ca distracția să se amplifice. Tariful pentru adulţi este 40 de lei de marţi până vineri şi 60 de lei sâmbăta şi duminica. Pentru copiii de la 7 la 14 ani, tarifele sunt 20 de lei de marţi până vineri şi 30 de lei sâmbăta şi duminica. Accesul după ora 18,00 costă 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Pentru copiii mai mici de 7 ani, accesul este gratuit. Tariful pentru pierderea sau deteriorarea brățării de acces este 25 de lei.

Piscina "UCI Events "

Situată la Baza Sportivă "Cătușa", piscina "Uci Events " este un loc ideal pentru petrecerea timpului liber într-un mod activ și distractiv. Această piscină oferă facilități moderne, zone de relaxare și programe de divertisment. Este un loc potrivit atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri în căutarea de distracție și adrenalină la petrecerile organizate seara. Prețul unui bilet de intrare este 60 de lei de persoană. 

"Deliria Aquapark"

Situat în Pădurea Gârboavele, Ștrandul "Deliria" este o opțiune populară pentru cei care doresc să scape de aglomerația urbană și să se relaxeze în natură. Aici vei găsi piscine, șezlonguri, zone pentru recreere, tobogane și multe altele. Atmosfera liniștită și mediul natural fac din acest ștrand o alegere excelentă pentru o zi în aer liber. Tarifele la piscină sunt următoarele: copii până la 10 ani - gratuit; copii peste 10 ani și adulți - 50 de lei de luni până vineri; copii între 10 și 14 ani - 50 de lei în zilele de sâmbătă și duminică; cei peste 14 ani și adulții - 100 de lei în zilele de sâmbătă și duminică. Se acceptă tichete de vacanță Sodexo, Up și Edenred, inclusiv pentru accesul la piscină și consumația din zona food/bar.

Baia Comunală

Chiar dacă nu este făcută pentru a crea un bronz perfect sau pentru a face plajă, Baia Comunală este și ea o alegere pe timp de vară. Aceasta dispune de un bazin de înot, iar tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele: o oră: adulţi - 10 lei, copii - 8 lei; două ore: adulţi - 18 iei, copii - 16 lei. Abonamentele lunare (includ 10 intrări de o oră) costă 80 de lei pentru adulţi, respectiv 60 de lei pentru copii. Lecții de înot: zece şedinţe a câte 60 de minute - 150 de lei (adulţi); 100 de lei (copii).

Alte câteva opţiuni

Atât în oraş, cât şi în judeţ, există multe alte variante de a petrece timpul liber în zilele calde de vară. Printre celelalte opţiuni care merită încercate se află piscinele "Side by Side", "Stejarul", "Piticot", "Delfinul", "Beluga", "Bacsoridana" (Valea Mărului), "Casa Nicorești" şi "Didona B" (Șendreni).

Citit 5749 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2023 04:57

3 comentarii

  • postat de Iancu Jianul
    Duminică, 16 Iulie 2023 10:39
    5.13.169.***
    Nu mai bine mergeti peste Dunare! 4 lei drumul... miscare... faci si un gratar... aer liber... nu stai prosop langa prosop!
    0
    0
  • postat de Julien
    Sâmbătă, 15 Iulie 2023 08:35
    5.14.133.***
    La plaja Dunarea trebuie sa luati in calcul si consumatia intrucat nu aveti voie sa intrati cu nimic nici macar cu o sticla cu apa care la terasele din interior costa de 6 ori mai mult decat la un magazin din oras!
    0
    0
  • postat de #PucheaNU!
    Vineri, 14 Iulie 2023 19:02
    109.166.129.***
    Plaja Dunărea 6 milioane de euro. Parcul de "aventura" 4 milioane de euro. Bah voi vă dați seama cat a fost părandărătul numai din astea 2 lucrări? Numai punem la socoteală și restul "modernizărilor" din Galați care sunt niste ....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.