Feudalismul politic în sănătate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mesajul dur lansat joi de preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac - „Trebuie, o dată pentru totdeauna, să terminăm cu feudele din Spitalul Judeţean!” - a primit deja o replică. Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, crede că afirmaţia preşedintelui Chebac denotă o abordare deja partizană şi pripeală.

„Atenţie mare să nu înlocuim feudele cu o singură feudă şi un singur baron”, a avertizat Dobre, refuzând să spună a cui ar putea fi feuda şi cine baronul.

„Cred că e destul de greu să vii dintr-un domeniu naval şi să dai dovadă de pricepere în domeniul medical. Există totdeauna un pericol în funcţiile publice, odată ajuns ai impresia că te pricepi la toate. Cred că trebuie maximă prudenţă şi maxim sprijin”.

„Mi-aş fi dorit ca preşedintele CJ să se bată pentru acel proiect de spital nou la Galaţi, început şi blocat de PSD prin ministrul Bazac, ca să i se dea satisfacţie colegului dlui Chebac de la Brăila, dl Bunea Stancu”.

„Şi aşa a rămas Galaţiul fără spital nou, care probabil ar fi rezolvat multe necazuri. Cred că mai important este să faci, să ajuţi, să construieşti decât să te implici între bătăliile dintre doctori”, a declarat Dobre.

Citit 632 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.