Lapte amar la Scoala nr. 5

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La nicio lună de când la şcolile din Nicoreşti, Frumuşiţa şi Lieşti s-au descoperit batoane de brânză fermentată, apar nereguli legate de produsele lactate la o şcoală din Galaţi. În jur de 25 de elevi ai Şcolii Nr. 5 au rămas, ieri, fără porţia de lapte.

„Când au deschis cutiile şi au gustat din el, au văzut că e amar. Am verificat şi noi şi am constatat acelaşi lucru, deşi pe capac termenul de garanţie nu era expirat. Am anunţat imediat la Protecţia Consumatorului. Inspectorii au sosit repede la faţa locului au constatat că ceva e într-adevăr în neregulă cu conţinutul respectivelor cutii şi au recoltat probe. Ne-au spus că ne vor ţine la curent cu datele de la analize”, ne-a declarat directoarea şcolii, Ana Negulescu.

Inspectorul-şef Marioara Gătej, de la Inspectoratul Regional de Protecţia Consumatorului, ne-a declarat că a fost reţinut tot lotul de produse al căror termen de valabilitate expira pe 7 martie 2009. „Am constatat modificarea conţinutul organoleptic la cele 25 de cutii de lapte de tip UHT aduse la Şcoala 5. Au un gust amar. Am chemat mâine (astăzi, n.r.) distribuitorul, firma Risk Com SRL, cu date exacte despre acest lot”, ne-a precizat Marioara Gătej.

Aceasta a mai precizat că nu a mai primit alte reclamaţii de la şcoli. În schimb, în unele controale, inspectorii au avut neplăcuta surpriză să găsească frigidere scoase din priză, cu toate că depozitau produsele destinate elevilor.

Citit 1717 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.