Vezi aici care este calendarul distracţiei de Serbările Galaţiului - Două alegorii şi multe concerte în aer liber

Vezi aici care este calendarul distracţiei de Serbările Galaţiului - Două alegorii şi multe concerte în aer liber
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Horia Brenciu şi Andra vor cânta pe aceeaşi scenă cu două dintre gălăţencele de la „Vocea României”, Alexandra Penciu şi Ana-Maria Fluturu * Focuri de artificii, folclor moldovenesc şi belarus, trupe şi DJ *

Galaţiul se pregăteşte de marea distracţie în stradă de la sfârşitul lunii. Spre deosebire de anii trecuţi, vom avea mai multe concerte, dar nu pe scena de la Sindicate, aşa cum ne obişnuisem, ci pe scena de la Parcul Viva. Şi mai bizar, vor fi două alegorii, una ecumenică şi una laică, pornite pe acelaşi traseu, la jumătate de oră distanţă. Programul Serbărilor Galaţiului, aşa cum va fi el supus aprobării Consiliului Local a fost deja postat pe site-ul Primăriei. Iată care ar fi cele mai importante evenimente publice, în ordinea lor calendaristică.


 

 28 noiembrie – muzică şi dans

Pe 28 noiembrie dimineaţă se deschide „Târgul meşterilor populari”, pe Esplanada de la Potcoava de Aur, eveniment care va continua până pe 1 decembrie. Seara, de la ora 19.00 se deschide seria concertelor cu un spectacol în aer liber pe scena de la Parcul Viva: Greeninsh, Hippie&Friends, Florin Manolescu, Corul Allegria şi trupele de dans Stance Crew, Keep the vibe alive, USW, Beat Soldiers,Street Kings, BboyzOnly.


 

29 noiembrie - folclor

Pe 29 noiembrie tot de la 19.00 ne aşteaptă o seară de folclor: ansamblul „Doina Covurluiului”, cu solista Dida Agache, apoi ansamblul belarus „Radzimichy” din Minsk, şi la final distracţie maximă cu Ansamblul naţional academic de dansuri populare „Joc” din Chişinău.


 

30 noiembrie – Brenciu şi Andra

Pe 30 noiembrie, de ziua Sfântului Andrei, manifestările cu caracter religios sunt concurate de cele laice. De la ora 17,00, ca de obicei, începe Alegoria Sfântului Apostol Andrei. Din nou acea arcă uriaşă, însoţită de cântece bisericeşti, va naviga pe asfaltul străzilor de la Catedrala Arhiepiscopală pe traseul  strada Domnească – strada Brăilei – Palatul de Justiţie – Prelungirea Coşbuc - Parcul Viva. Organizatori sunt Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Jumătate de oră mai târziu, avem un alt car alegoric însoţit de trăsuri, roleri cu făclii, paiaţe şi frumoasele de la Genys Models, care vor străbate acelaşi traseu, pornind de la Teatrul Dramatic. În caz că evenimentele se vor suprapune, riscăm să avem o defilare de fete frumoase pe ritmuri evlavioase de cântece bisericeşti. Organizatorii celei de-a doua alegorii sunt Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi Primăria.

De la ora 19.00 avem spectacol în aer liber cu Andra şi Horia Brenciu. Două dintre gălăţencele care au concurat la „Vocea României”, Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu, vor cânta la Serbările oraşului. La ora 23.00 avem focuri de artificii.


 

1 Decembrie - Crush & Alexandra Ungureanu

Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, va începe ca de obicei cu depuneri de coroane. Vestea bună este că avem din nou spectacol pe scena de la Parcul Viva, de la ora 19.00 - Deepside DeeJays, Raluka & DJ LaOra, DJ Sava, Connect–R, Crush & Alexandra Ungureanu. Hai că sună bine!


 

Citit 5796 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.