Lifting cu discount

Lifting cu discount
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru doamnele şi domnişoarele din Galaţi, aspectul exterior „bate” criza financiară * Decât să „aruncaţi” banii pe creme scumpe şi ineficiente, mai bine faceţi injecţii cu botox şi lifting * Cel puţin aceasta este îndemnul doctorului Doboş (în fotografie) * La urma urmei, fiind criză, s-ar putea să beneficiaţi şi de reduceri

A scăzut sau nu, în vreme de recesiune, apetitul gălăţenilor pentru frumuseţe? Nici vorbă de aşa ceva deocamdată, ne-a asigurat dr. Călin Doboş. „Vom vedea, însă, ce va mai fi în lunile următoare. Toată lumea preconizează că reculul crizei se va simţi mai târziu, undeva prin vară”, a apreciat medicul estetician. Se pare că, deja, în Capitală unele clinici de chirurgie estetică s-au confruntat cu contramandări ale unor intervenţii.

Între timp, la noi e bună pace, mai ales că doamnele şi domnişoarele sunt principalele cliente ale clinicii. „Femeile ştiu că farmecul personal este foarte important şi pentru a arăta bine şi a fi frumoase sunt dispuse să se reţină de la alte dorinţe. Iar parteneri plătitori care să se opună, mai rar…” ne spune dr. Doboş.

Dacă îl credem pe cuvânt, domnilor, înseamnă că nici măcar falimentul nu vă va pune la adăpost de pretenţiile doamnelor în materie de frumuseţe. Ba chiar dorinţa partenerelor de a arăta bine v-ar putea aduce în sapă de lemn, dacă nu strângeţi la timp baierele pungii. În acest sens, dr. Doboş are câteva sfaturi utile pentru dumneavoastră.

Cosmetice scumpe cât două operaţii

„De ani de zile se prezintă la televizor reclame la diverse cosmetice care, de fapt, nu au absolut nici un rezultat. N-am întâlnit nici o pacientă care să-mi spună că i s-au estompat ridurile de la o cremă sau că i-au crescut sânii de la alta, fie ea cât de scumpă. Femeile au învăţat, în ultimii 15 ani de cheltuieli inutile şi exagerate, că cel mai bine este să apelezi la un tratament medical. Pentru a-ţi întreţine un ten, poţi folosi un anumite creme, dar pentru a-l trata şi a-l îmbunătăţi, nu merge. Sunt necesare alte proceduri. Cu banii cheltuiţi timp de doi ani pe creme fancy poţi să-ţi faci nu una, ci două operaţii de chirurgie estetică. Sau să-ţi faci chipul de nerecunoscut cu ajutorul toxinei botulinice”, a opinat cunoscutul medic estetician.

Cât despre menţinerea efectelor „investiţiei” în frumuseţe, dr. Doboş afirmă că acestea rezistă între doi şi cinci ani. În general, tot ceea ce se realizează prin tehnici chirurgicale se menţine un timp mai îndelungat, peste cinci ani.

Frumuseţe ceva mai accesibilă

Nu e exclus ca, în viitorul apropiat, să aveţi parte şi de ceva reduceri şi de aceea merită să treceţi pe la clinica Hyperion, fie chiar şi numai pentru a vă face o idee despre ceea ce puteţi face pentru frumuseţea dumneavoastră. Sigur că invitaţia nu se adresează chiar tuturor persoanelor care trăiesc dintr-un salariu pe care criza l-a mutilat deja. Frumuseţea dobândită nu poate fi chiar „ieftină ca braga” nici măcar în vremuri de criză.

Citit 1489 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.