Aurel Nechita, noul preşedinte al Colegiul Medicilor

Aurel Nechita, noul preşedinte al Colegiul Medicilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filiala locală a Colegiului Medicilor şi-a ales Biroul executiv, format din preşedinte, trei vice-preşedinţi şi secretar. Funcţia de preşedinte îi revine, în următorul mandat de patru ani, decanului Facultăţii de Medicină şi Farmacie, prof dr. Aurel Nechita. Vice-preşedinte la departamentul Jurisdicţie este dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Ceilalţi doi vice-preşedinţi sunt: dr. Dana Tutunaru (departamentul Profesional - Ştiinţific) şi dr. Gabriela Dragomir (departamentul Acreditare şi Relaţii cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate). Secretar al Colegiului Medicilor este prof. dr. Dumitru Cristea. „Mi-am dorit această funcţie şi pentru ea am candidat. Sunt, de asemenea, reprezentantul filialei locale în Colegiul Naţional al Colegiului Medicilor”, a precizat dr. Cristea. 

Informaţiile ne-au fost oferite de şefa Serviciului de Asistenţă Medicală a Municipiului Galaţi, dr. Costinela Georgescu. „Mai întâi, s-a aşteptat validarea rezultatelor de la scrutinelor precedente. Apoi, le-am acordat mandatele membrilor gălăţeni în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor, celor din Consiliul Local al Colegiului şi celor din Comisia de cenzori. Medicii care au dorit să ocupe o funcţie în Biroul executiv şi-au depus candidaturile, apoi cei 13 membri ai Consiliului Local al Colegiului Medicilor au votat”, a precizat dr. Costinela Georgescu.

Pentru fiecare funcţie din Biroul executiv, în afara celei de vice-preşedinte de Acreditare şi relaţii cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a existat câte o singură candidatură. 

Cei 13 membri ai Consiliului Local al filialei locale a Colegiului Medicilor sunt: dr. Aurel Nechita, urmat de dr. Dumitru Cristea, dr. Mihai Polinschi, dr. Mihaela Lefter, dr. Alexandru Iurea, dr. Alin Tatu, dr. Octavian Maftei, dr. Dana Tutunaru, dr. Gabriela Dragomir, dr. Dumitru Isfan, dr. Alexandru Ierima şi dr. Daniela Ungurianu.

Reprezentanţii titulari ai gălăţenilor în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor sunt: prof dr. Dumitru Cristea, prof. dr. Aurel Nechita, dr. Daniela Ungurianu şi dr. Octavian Maftei.

Din Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor fac parte: prof dr. Dorel Firescu, dr. Gabriel Dragomir, dr. Sorin Ungurianu, dr. Iulius Fulga, dr. Paul Ichim.

Comsia de Cenzori este alcătuită din: dr. Leonard Domnişoru, dr. Daniela Ţuţa şi dr. Bianca Niculescu.

Citit 4408 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 16:49

13 comentarii

 • postat de Ilinca
  Marți, 13 Decembrie 2011 22:54
  Cred ca nici el nu mai stie pe unde sa se imparta la cate functii detine.At fi ideal sa stie sa-si asume si responsabilitatile aferente functiilor detinute
  0
  1
  Raportează
 • postat de cristi
  Marți, 13 Decembrie 2011 18:32
  @andrei
  ai dreptate. cei de la PSD fug dupa putere si rotatia de conducatori are loc pentru ca fiecare doreste cate o vila intr-un cartier de lux sau o masina de fite...etc
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Marți, 13 Decembrie 2011 18:27
  cei de la PSD schimba conducatorii pe anumite domenii mai des decat sosestele.... nu este niciun post de conducere pe care un membru PSD sa-l fi dus pana la capat...
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Marți, 13 Decembrie 2011 16:51
  PSD -ul lupta pe toate planurie, politic vorbind , doar ca pe absolut nici un plan nu il pot duce pana la capat
  1
  0
  Raportează
 • postat de glt
  Marți, 13 Decembrie 2011 15:46
  Incep multe dar nu duc la sfarsit nimic
  0
  1
  Raportează
 • postat de mimi
  Marți, 13 Decembrie 2011 15:01
  PSD-ul lupta politic pe toate planurile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ela
  Marți, 13 Decembrie 2011 14:28
  astia de la PSD nu pot duce un plan pana la sfarsit ...multa vorba si fapte nimic
  0
  0
  Raportează
 • postat de daniel
  Marți, 13 Decembrie 2011 13:47
  Peste tot Nechita, director spital, medic, garzi la spital, Nechita decan Facultatea de medicina, Nechita presedinte Colegiul medicilor, Nechita cabinet privat ... Cand oare le face pe toate?
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cicero
  Marți, 13 Decembrie 2011 12:14
  Adevarat vă zic vouă: nu contează cine votează ci numai8 cine numară! Cu madame Georgescu la numarat de voturi acest Rică Venturiano al medicinii galătene "pohta ce-a pohtit": un colegiu dupa chipul si asemanarea lui cu un secretar turnator la Unchiul Secu, o pipita ajunsa mare conferentiar dupa ce i-a mototolit cearsafurile lui Niky, vreo doi doctorasi impusi de partid (ex. Gabi Dragomir, nepoata lui Dan Nica si cel mai obez consilier judetean) si renumita familie Ungurianu, el la comisia de disciplina si ea la ridicat mana ca doar Rica l-a facut pe sotu doamnei conferentiar!!!
  Cel mai pacaliti sunt din nou medicii de familie, care au fost furati la vot de doctorita Georgescu (alta matracuca de-a lui Rica cu care facea sex oral la DSP) care vor fii siliti sa suporte cinci ani o gasca PSD care nu se mai satura de functii din care 4 sunt pensionari (Cristea, Maftei, Iurea si Ierima), iar restul oportunisti. Apropos este vreun membru PDL printre membrii acestui consiliu usla?
  0
  1
  Raportează
 • postat de nicolaie
  Marți, 13 Decembrie 2011 11:11
  Cei din PSD nu pot duce nimic la bun sfârșit din ceia ce își i-au angajamentul să facă. Nu este de mirare nimic pentru ca lupta pe mai multe planuri pe care o duce PSD nu dă roade precum un proverb celebru Cine fuge după doi iepuri nu prinde nici unul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sandel
  Marți, 13 Decembrie 2011 10:08
  @bacalbasa
  Cu siguranta nu este acest domn care a postat acest comentariu aici, ci o fi unul din acei copii care i-a dat jumate de paine ca sa posteze aici si sa-l denigreze pe dr Aurel Nechita. Normal sa apara tot felul de replici din partea lu Bacalbasa acum ca a ramas fara cascaval. Toti cei din PSD dau dovada de incapabilitate de a duce la bun sfarsit ce au inceput si pun bete in roate celorlati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de FRIPTUL GIGEL
  Luni, 12 Decembrie 2011 20:16
  stimate domnule Bacalbasa nu este frmos cum vorbiti de un coleg al dvs.este posibil ca acest doctor sa munceascsca zi si noapte pt. binele poporului.si sa stiti ca in campanie s.a dat cate doua sute de mii pe zi de tanar si cate un sandevici si o coca cola light.asa ca nu mai vorbiti in necunostinta de cauza si aveti grija de cainii maidanezi din spital si nu de pacienti.de altfel pensie placuta.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Bacalbasa
  Luni, 12 Decembrie 2011 17:55
  Nechita....aceasta sare in bucate...si doctor si decan si presedinte la colegiul medicilor si medic la cabinetul privat si membru in CA la spitalele din Galati si mama si tata si bunica si lingau si latrau.
  Nu-i calculeaza nimeni lu asta orele de munca? Si cati bani ia? Ca stiu ca de la facultatea de preudomedicina ia vreo 140 de milioane. De la spitalul de copii vreo 40 de milioane. De la cabinetul privat nu mai zic. Si in campania electorala nu da doi bani, ci doar juma' de paine la copiii aia care lipesc afise.
  Domnule doctor, esti un mare jeg!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.