Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Opt membri ai Consiliului Elevilor din Galaţi au înfruntat nămeţii din Priponeşti, pentru a le întinde o mână de ajutor unor familii necăjite din această aşezare. „Am colectat 1.300 lei şi am făcut 30 de pachete de alimente pentru tot atâtea familii din această parte a judeţului. În demersul nostru filantropic am fost sprijiniţi de părintele Barbu Ifrim, protopop de Nicoreşti. Pe lângă alimente, am donat şi haine pe care le-am adunat din liceele gălăţene, împreună cu cei 26 de reprezentanţi din Consiliul Elevilor Galaţi”, ne-a spus Cătălin Ionuţ Bârsan, responsabil cu probleme de mass-media al organizaţiei.

Cele 30 de pachete au ajuns la oameni cu mulţi copii, dar extrem de săraci. Pachetele au constat în alimente de bază neperisabile: făină, ulei, zahăr, orez, paste făinoase, conserve, dulciuri.

Citit 1449 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 21:22

6 comentarii

 • postat de Catalin B. Marți, 06 Martie 2012 16:37 Link la comentariu
  0
  0

  Stimabile domn “Radu de Galati",
  Consiliul National al Elevilor este singura organizatie nationala care apara in mod direct interesele elevilor, colaboreaza si are ca parteneri directi Inspectoratele Scolare si Ministerul Educatiei. Consiliul National al Elevilor se conduce dupa un regulament cat se poate de clar, aprobat prin ordin de Ministru in 2010, regulament ce are printre primele alineate si urmatoarele cuvinte: "Consiliul National al Elevilor este o oragnizatie apolitica".
  La ultima Adunare a CNE, din februarie, de la Targu Mures, tot Consiliul National a votata adaugarea unei noi reguli in regulament: orice elev care face parte dintr-un partid politic, nu are dreptul sa faca parte din Consiliul Elevilor. Aceasta regula vizeaza in special persoanele care speculeaza orice, persoanele oportuniste si, de asemenea persoanele care nu stiu sa faca altceva decat sa murdareasca orice urma de speranta de schimbare. Mai este de remarcat faptul ca CNE (si toate structurile CRE, CJE, CSE) este o organizatie care functioneaza pe principiul democratiei si, atentie, al VOLUNTARIATULUI! Nimeni nu este fortat sa faca parte din aceasta organizatie ori sa participe la activitatile intreprinse/organizate de ea.
  Am mentionat mai sus faptul ca suntem parteneri directi ai ISJ-urilor. La Galati, precum si in toate celelalte judete, ne bucuram de faptul ca intalnim in ISJ un real partener si un real ajutor. Activitatile organizate de CJE Galati sunt propuse EXCLUSIV de membrii organizatiei iar daca avem propuneri de parteneriate toate sunt votate si discutate in plen. Spun aceasta, stimate domn “Radu de Galati”, pentru a elimina ideea dumneavoastra conform careia CJE face activitatile oamenilor politici, a ISJ-ului, a primariei sau a altor institutii.
  Am spus si repet: TOATE ACTIVITATILE CONSILIULUI ELEVILOR SUN PROPUSE, ORGANIZATE SI IMPLEMENTATE DE ELEVI, CU SPIRJINUL INSPECTORATULUI, PALATULUI COPIILOR SAU A ALTOR INSTITUTII PARTENER.
  Imi pare nespus de rau pentru faptul ca aveti o idee preconceputa despre organizatia noastra si, de asemenea regret faptul ca va expuneti public parerile nefondate, incisive, rautacioase si malitioase asupra unei organizatii despre care, credem ca nu stiti nimic. Va invit pe site-ul nostru : http://www.cjegalati.ro unde veti putea urmari activitatea CJE Galati, site actualizat la zi.
  Sper ca prin cele expuse mai sus v-am dat de gandit si, noi CJE Galati, dorim ca umatoarea data cand veti avea ceva de spus despre o organizatie sa o faceti in cunostinta de cauza si nu haotic.
  Va multumesc,
  Dir. Dep. Mobilitate, Informare, Formare si Consiliere al Consiliului Judetean al Elevilor, Galati

  Raportează
 • postat de Linda Luni, 05 Martie 2012 23:06 Link la comentariu
  0
  0

  Catre Radu de Galati:
  Nu inteleg de cand e ceva rau sa iti ajuti semenii. Acesti tineri au dorit numai sa aduca putina lumina in vietile acelor oameni. Daca tu ai ajuns sa ai o asemenea parere despre lume incat sa crezi ca acest gest plin de noblete este de fapt un joc politic atunci, sincer, mi-e mila de tine. Nu cred ca ai dreptul sa comentezi la adresa acestor tineri. Nu ai nici cea mai mica idee de cat de capabili sunt si cat se implica in diferite activitati menite sa-i ajute intr-un fel sau altul pe ceilalti. Este o munca de voluntariat (adica ei participa in mod dezinteresat).
  In plus, nu stiu ce propui: sa nu ne mai ajutam reciproc? Fiecare pentru el? Sa revenim la legea junglei? Nu se va schimba nimic in tara asta atata timp cat noi asteptam sa ne pice totul din cer si criticam fiecare gest altruist: "Dar de ce l-a ajutat pe X? Ce? Era treaba lui?". Fiecare om are dreptul sa faca ce vrea atata timp cat nu incalca drepturile celorlalti. Nu inteleg cum te-ar putea afecta in mod negativ acest act caritabil.

  Raportează
 • postat de Jack the Riper Luni, 05 Martie 2012 22:52 Link la comentariu
  0
  0

  Stimate domn "Radu de Galati"
  As face o paralela intre nick-name-ul tau si un alt Radu, de la Afumati, dar nu sunt sigur ca ai aceleasi inclinatii sexuale cu el si nu fac airmatii gratuite (in ciuda faptului ca am asa, o presimtire ca si tu esti o "fetita")
  Se pare ca singura circumvolutiune ce "o ai in dotare" pe creier nu-ti permite sa gandesti mai mult decat max. 2 secunde, apoi "pierzi ideea"
  Vad in tine o primata ce nu poate sa se gandeasca decat la sine, un HOMO ERECTUS care nu are de unde sa cunoasca sensul cuvantului ALTRUISM, deci e mai bine sa-ti pastrezi afinitatile sexuale, sa nu se umple lumea de inepti.
  Sa fiu mai concis???
  MI-E SILA CA EXISTI, STIMABILE!

  Raportează
 • postat de Blackie Luni, 05 Martie 2012 22:16 Link la comentariu
  0
  0

  Dragul meu Radu de Galati,

  iti raspunde mama unuia dintre elevii din poza. Sa stii ca in spatele lor nu au stat interese, nu au fost exploatati de nimeni. In spatele lor suntem noi, parintii care ii crestem si ii coordonam.
  Ar fi fost bine sa fi trecut si tu printr-o scoala si sa fii educat.
  Te contrazici singur in postarea ta.
  Se pare ca politicul ti-a invadat mintea si nu mai stii ce inseamna sa fii om.
  Regrete eterne pentru tine!!!!!

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Miercuri, 29 Februarie 2012 22:34 Link la comentariu
  0
  0

  Mult respect si bravo lor ?
  Oare nu va dati seama ca in spatele acestor elevi care probabil au zburat din Galati la Priponesti stau multe alte interese ?
  Nu va dati seama ca acesti elevi sunt exploatati de niste jeguri de oameni ce incearca sa faca milioane de pe urma lor?
  Nu va dati seama ca niciodata cu o floare nu sa facut primavara ?
  Nu va dati seama ca drepturile acelor oameni sunt garantate prin constitutie si ca reprezentantii Guvernului au obligatia sa ajute acei oameni ?
  Nu va dati seama ca implicand acei copii nevinovati se creeaza animozitati de care guvernantii vor sa scape ?
  Daca cei din fruntea tarii si-ar fi facut datoria, acei copii nu ar mai fi trebuit sa indure acele nameti sau sa se imbolnaveasca datorita incompetentilor.
  Ce se intampla daca unul dintre acei copii se accidenta ? Platea daunele Paul Florea si haita de neterminati din jurul lui ? Cine a transportat acei copii la Priponesti ? Viata Libera ? Asa se educa viitorii pupincuristi si oportunisti.

  Raportează
 • postat de lau Miercuri, 29 Februarie 2012 00:20 Link la comentariu
  0
  0

  mult respect ,si bv lor

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.