Gâlceava maimuţelor cu Boldea

Gâlceava maimuţelor cu Boldea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

• În toată presa circulă o imagine inedită cu Majestatea Sa regele la cumpărături, cu familia, într-un supermarket. Mda, dar banal! Inedit de senzaţional de nemaipomenit ar fi fost să-l surprindă pe preşedinte în aceeaşi postură. Eventual la raionul cu reduceri de 25% la gramaj, TVA proaspăt ambalat şi accize en-gros.

• Apropo, Preşedinţia refuză să pună la dispoziţia Institutului de Politici Publice contractele de achiziţii. Preşedinţia este dispusă totuşi să permită studierea lor la Palatul Cotroceni şi, eventual, memorarea informaţiilor din acestea. Acest lucru se poate face la sala de lectură, la subsol, la rece, între studiile lui Francois-Rene de Chateau Blanc şi romanele lui Jack Daniel's.

• România liberă a publicat un reportaj despre români care au învins criza în Argentina. O poveste frumoasă, din toate unghiurile, e a româncei care lucrează la clipuri de promovare a turismului în ţara tangoului. Ţara sambei e încă în criză aşa că se mulţumeşte cu promovarea gratis făcută de Radu Mazăre.

• Ultimul banc de pe holurile Palatului Justiţiei: „nu se mai acceptă la dosare documente prinse cu bold(ea). În caz contrar, se va aplica prezumţia de vinovăţie.”

• Marius Rogin, PDL, are o iniţiativă legislativă pe final de deputăţie. El vrea ca ziua de naştere să fie liberă pentru angajat, întrucât „dacă vine cu diverse produse la muncă - suc, bere, prăjituri, va îngreuna cu siguranţă tot mecanismul de producţie”. Colegii de partid susţin că Rogin e supărat că n-a mai „produs” cât de-un loc pe listă şi vrea să-i „sară” pe 16 august, la ultima lui aniversare din acest ultim mandat.

• Liceul „Tudor Vianu” a înlocuit clasicele cataloage cu tablete de ultimă generaţie pentru ca şi părinţii să poată accesa complet şi în timp real toate datele despre activitatea şcolară a progeniturilor. Instituţia susţine că securitatea noilor cataloage va fi maximă, parola ştiind-o doar profesorii şi directoarea. De parcă parolele serverelor NASA ar fi scrise cu creta pe trotuar!…

• Iată una dintre pistele pe care n-au mers cei care vor să afle unde este deputatul-avocat Mihail Boldea. El este într-o mare dilemă: să se prezinte la DIICOT sau la DNA, având în vedere că a fost citat de ambele instituţii. Şi totuşi, e posibil ca Boldea să fi ieşit din dilemă, ieşind din ţară.

• Supărat, Mihail Boldea a anunţat: „plec în Papua-Noua Guinee, unde cred că voi fi respectat de maimuţe mai mult decât în România”. E şi normal! Maimuţele, în România, cu rare excepţii, stau doar în cuşti, după gratii. Şi se uită cu uimire şi invidie la cele aflate în libertate...

 

Citit 15504 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2012 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.