Ajutaţi de copii, jandarmii au făcut alee de platani pe Faleză

Ajutaţi de copii, jandarmii au făcut alee de platani pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 80 de jandarmi gălăţeni, împreună cu familiile lor, au descins sâmbătă dimineaţă pe Faleza Dunării pentru a planta 103 de platani cu ocazia zilei armei pe care o slujesc. Din efectivul impresionant care a dat astfel o mână de ajutor la îmbogăţirea vegetaţiei de pe principalul loc de promenadă al gălăţenilor au făcut parte numeroşi prichindei, care în ciuda orei matinale s-au arătat foarte utili părinţilor lor, jandarmii.

Înarmaţi cu lopeţi, cu găleţi, cu puieţi de platani, fiecare jandarm şi familia acestuia şi-au luat rolul în serios şi au trecut la săparea gropilor pentru a fi plantaţi pomii, iar cei mici au cărat cu mânuţele lor uneltele şi puieţii şi au pregătit gropile unde urmau a fi sădiţi copăceii.

După ce şi-au dus misiunea la bun sfârşit, micuţii au promis că vor avea grijă în continuare de aleea pe care au creat-o împreună cu părinţii lor. "Vom veni pe faleză să udăm platanii, să vorbim cu ei, să ne plimbăm cu rolele şi cu trotinetele", ne-a spus unul dintre copii la finalul misiunii.

Acţiunea "Şi nouă ne pasă de natură!" a fost iniţiată de Jandarmeria Galaţi cu ocazia împlinirii a 162 de ani, unul dintre scopuri fiind încurajarea plantării copacilor în zonele de agrement ale oraşului şi nu numai.

Citit 1629 ori Ultima modificare Duminică, 01 Aprilie 2012 21:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.