Rugăciuni şi baloane pentru copiii din Rai

Rugăciuni şi baloane pentru copiii din Rai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Ziua părinţilor de îngeri a prilejuit, duminică, în Orăşelul copiilor, un eveniment de suflet, la care au participat părinţii şi rudele micuţilor plecaţi prea curând dintre noi. S-au aprins lumânări, s-au scris mesaje emoţionante pe baloanele eliberate spre cer, simultan, în 15 oraşe din ţară şi în cinci localităţi din Anglia, Franţa şi Spania. Au fost  multe lacrimi, au fost şi zâmbete de speranţă, rugăciuni şi, mai ales, solidaritate în suferinţă.

„Niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva. O vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii”, sunt cuvintele Biancăi Brad, fondatoarea Organizaţiei E.M.M.A., iniţiatoarea evenimentului de duminică, aflat la a cincea ediţie. „Nicio talpă nu este atât de mică încât să nu lase nicio urmă pe lumea asta”, a afirmat Camelia Nenu, cea care a vorbit în numele părinţilor de îngeri. Unul dintre baloanele lansate la Galaţi a mai zăbovit puţin în crengile unui stejar înainte de a-şi continua zborul.

„Acum ştim încotro e Raiul – acolo unde se duc baloanele”, a mai spus Camelia Nenu. Unul dintre mesajele scrise de părinţi este acela că, în continuare, prea mulţi copii din România pleacă mult prea repede dintre noi.

Citit 1679 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2012 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.