Pericolele din Micro 19 - Locuri de joacă sau capcane?

Pericolele din Micro 19 - Locuri de joacă sau capcane?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În apropierea Pieţei din Micro 19, am găsit câteva leagăne care îi pun în pericol pe copiii care ar vrea să se joace aici nesupravegheaţi. La niciun metru în spatele leagănelor sunt garaje, de care cei mici s-ar putea lovi, dacă se dezechilibrează în timpul balansului. Peste tot atârnă sârme ascuţite şi ruginite. Cât de dezolante sunt leagănele în formă de bărcuţe, vopsite în negru şi gri!

 

Şi nu doar de parcuri pentru copii este nevoie în Micro 19, ci şi de locuri de agrement pentru vârstnici. "Un om mai în vârstă ar trebui să aibă unde să stea pe o bancă şi unde să poată fi cu cei de vârsta sa. Nu putem rămâne în casă tot timpul şi avem mare nevoie de un astfel de loc liniştit, unde să ne mai întâlnim unii cu alţii", este de părere Marcel Pârvu, de 53 de ani.

Citit 1224 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:26

1 comentariu

 • postat de Covor de iarbă artificială și copertine antisolare, ploaie,nu ar strica.
  Luni, 20 August 2012 11:19
  Nu ar fi rău ca în parcurile de copii să se pună covor de iarbă artificială pentru a se evita accidentările,dar și praful,noroiul,băltirea pentru că la noi este și Iarnă și Vară și mai și plouă.Poate ar fi bune și niște copertine pentru refugiu de ploaie sau Soare pentru că copiii mai fac insolație Vara,iar când plouă pe neașteptate să ai unde să te refugiezi cu cei mici. Construcția locurilor de joacă sunt benefice,dar construcția și amenajarea lor cam distrug spațiul din jurul spațiului amenajat,deci ar fi bine să se repare și aleile pietonale distruse ce devin desfundate și spațiul verde distrus de utilaje,accesul lor fiind făcut de nevoie peste amenajările vechi cât de cât acceptabile.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.