Zgomotul ambulanţei nu-i deranjează pe cei care locuiesc lângă spital

Zgomotul ambulanţei nu-i deranjează pe cei care locuiesc lângă spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre gălăţenii cu care am vorbit în Micro 19 n-am găsit niciunul care să se declare deranjat de zgomotul sirenelor ambulanţelor care aduc, noaptea, bolnavi la Spitalul Judeţean. Toţi spun că mopedele îi scot din minţi, dar că sirena e semn că un gălăţean ar putea scăpa cu viaţă dintr-o situaţie critică. Iar pentru aşa ceva merită să te trezeşti noaptea, chit că nu e plăcut.

Citit 1532 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:23

2 comentarii

 • postat de Corect,dar folosiți tonalități mai umane,mai supotabile,nu de parcă am fi în război.
  Luni, 20 August 2012 11:00
  Sirenele au mai multe regimuri de lucru,unele țipete sunt mai umane,altele țipă de nebune funcție de starea psihică a șoferului. Oricum înțelegem ,,disperarea'' intervenției și din punct de vedere a normelor de siguranță al salvării,dar folosiți niște tonalități mai umane,de oraș ce nu stresează așa de mult urechile neajutoraților aflați în blocuri sau în apropierea salvări.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Roibu Alexandru Mihai
  Luni, 20 August 2012 10:58
  :) Gresiti complet aici. Eu stau la turnurile din fata spitalului judetean. Normal ca noaptea nu suntem deranjati, pentru ca noaptea nu sunt pornite semnalele acustice, ci doar cele vizuale. In schimb, pentru majoritatea celor ce lucreaza in ture si stau in zona asta e un adevarat chin. Ziua rasuna zgomotul claxoanelor de pe Brailei, a vecinilor ce-si repara la infinit apartamentele, a oamenilor care si-au gasit o locuinta chiar langa tomberoanele de gunoi, iar daca sunt bauti fac un scandal enorm si nu le poti zice nimic deoarece risti sa te trezesti cu un cutit in stomac. Sa nu va imaginati ca spitalul nu afecteaza zona. Toti cei care vin la spital ocupa locurile de parcare din spatele turnurilor ''B4, B5, B6, B7, B8, B9 dar si B12, B13, B14, B15, B16''toate fiind in zona liceului Dunarea, iar locatarii blocurilor n-au unde sa-si parcheze masinile. Ar mai fi si alte probleme, dar nu am timp sa le includ pe toate in comentariul acesta. Daca doriti sa vi le aduc la cunostinta, adresa mea de mail este : alexxe.mike@yahoo.com :)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.