O nouă grilă de programe la Express TV

O nouă grilă de programe la Express TV
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Postul local de televiziune Express TV trece, începând de astăzi, la o noua grilă de programe. Vor fi  24 de emisiuni, în 16 ore de emisie pe zi. La 18.25, jurnalul de ştiri „Obiectiv Express” vine cu alt generic şi cu o grafică nouă. Piesa de rezistenţă, „Matinalul de... seară”, ce va fi difuzată zilnic, între orele 20.00 şi 22.00, se doreşte a fi o emisiune de seară cu tonus de dimineaţă, moderator fiind de fiecare dată un alt redactor, cel care va sparge gheaţa astăzi fiind Gabi Chifu, membru al echipei Express TV încă de la începuturi, din 1999. Talk-show-urile din vechea grilă îşi vor reduce durata la maximum 30 de minute.

Alături de emisiuni cu tradiţie, ca „Între oglinzi paralele” - realizată de Cătălin Negoiţă, „Confluenţe” - emisiunea lui Viorel Dinescu sau „Prieteni pentru o viaţă” - cu Diana Aghion şi Mircea Tudor, gălăţenii vor putea urmări şi producţii noi: „Ciumburlia” - de Cătălin Poalelungi, „Călător în Est” - cu George Cubasa, „A fost odată în Galaţi” - Marius Mitrof, „Cele mai frumoase poezii” - Cătălin Negoiţă, „Dreptul la viaţă” - Gheorghe Tiber, „Vestea bună” - Ion Ştefan, „Piramida Om” - Stelian Chivu, „Destine” - Angela Ivan, „24” (Reality Show) - Dorin Petrea, „Reţete de zece” - Luana Movilă, „Şueta cu Mino” - Minodora Dediş, „Vorbe de nespus”  (tabuuri sexuale) - Teodora Mocanu, „Caleidoscop” - Natalia Bratco, „E scris în stele” - Adriana Asanache, „Direct din Brăila” - Simona Drăghincescu, „Presa” (retrospectivă săptămânală) - Gabi Chifu, „Pilula de sănătate” - Cristiana Aştefanoaei, „Istoria Galaţiului” - Cătălin Negoiţă, precum şi preluări ale emisiunilor postului Deutsche Welle, subtitrate.

„Suntem convinşi că 2013 va debuta cu o imagine mai bună calitativ, vom avea toate echipamentele HD şi sperăm ca viitoarele dotări să se reflecte şi în imaginea care ajunge la telespectatori”, declară producătorul Ramona Hilohe, dezvăluind totodată faptul că toate emisiunile - mai puţin jurnalul de ştiri - vor fi cu premii pentru telespectatori: „Vom fi în dialog permanent cu cei care ne urmăresc, pe site, pe Facebook, prin SMS, sau scrisori trimise pe adresa - Bulevardul Siderurgiştilor, nr.7. Vreau să-mi fac mea culpa faţă de telespectatori pentru faptul că-i vom ţine foarte mult în casă”.

După cum aflăm de la Gabi Chifu, director general, „în ianuarie, Express TV va împlini 14 ani şi îşi va lua buletinul. Le-am pregătit telespectatorilor noştri cea mai vastă grilă de emisiuni pe care o are o televiziune locală. Nu vrem să batem niciun record, dar vrem să le oferim altceva. Cel puţin Matinalul de... seară, piesa de rezistenţă, ce va fi difuzată în prime-time, va fi cu totul altceva. În plus, vom avea şi cele mai multe premii pentru telespectatori, unele unicat în Galaţi”.

Citit 9019 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2012 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.