Vrei DVD, iei bătaie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tare bine ar fi să nu pofteşti la bunurile colegei de cameră – asta a învăţat o tânără de 21 de ani din Pechea, care locuieşte într-un cămin pentru orfani din Galaţi. A ajuns la Urgenţe, după ce, susţine ea, a încasat-o zdravăn de la o altă femeie.

„Ne mai certăm de la curăţenie, pentru că ea (colega de cameră - n.r.) spune mereu că n-o păstrăm. Eu mă uitam la un DVD pe care îl primise ea de la un băiat. Când a venit, m-a luat la întrebări şi mi-a spus că n-aveam voie să fac aşa ceva. M-a luat la bătaie, cu pumnii şi cu picioarele”, povesteşte tânăra.

Ne mai spune că până acum a învăţat ceva croitorie, iar acum face o şcoala de arte şi meserii, ca să devină bucătăreasă. „Nu vreau s-o iert” zice victima, atunci când vine vorba, din nou, despre agresoare. „Oricum, vreau să fac în aşa fel încât să nu mai locuiesc acolo”.

Toate la vremea lor, însă. Deocamdată, tânăra rămâne sub atenta supraveghere a medicilor. „A fost internată în secţia de Neurochirurgie o tânără de 21 de ani, din cauza unui accident de coabitare în cămin.

O orfană care învăţa pentru a deveni bucătăreasă - orfanii au un aranjament pentru a locui şi după vârsta de 18 ani în aceste instituţii - a intrat în coliziune cu o colegă de cameră de la un DVD, o prostie. Femeile s-au bătut voiniceşte, ca bărbaţii, cu picioarele. S-a ajuns la internare în spital, pentru un creier scuturat de lovituri.

Greutăţile vieţii, în loc să-i înveţe pe aceşti nefericiţi rămaşi fără părinţi să fie mai toleranţi, îi împing spre violenţă şi spre un sentiment de  posesiune de obiecte mult prea accentuat. Să sperăm că este un accident şi că nu denotă o problemă mai generală privind educaţia acestor copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Tânăra a reclamat faptul că a fost agresată de o colegă de cămin. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Citit 1070 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.