Miercuri, 28 noiembrie: Resfinţirea Bisericii "Sfinţii Trei Ierarhi"

Miercuri, 28 noiembrie: Resfinţirea Bisericii "Sfinţii Trei Ierarhi"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biserica „Sfinţii Trei Ierahi” va fi resfinţită miercuri, 28 noiembrie, în cadrul Sărbătorilor Andreiene 2012. Slujba va fi săvârşită de Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian al Dunării de Jos, care va fi însoţit de înalţi oaspeţi. Zilele acestea, gălăţenii pot duce la această biserică pomelnice cu numele celor dragi, pentru a fi puse la piciorul Sfintei Mese. Slujba va începe la ora 9.00.

Citit 2185 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 17:55

3 comentarii

 • postat de Mihai STROILA
  Duminică, 25 Noiembrie 2012 22:43
  Da,Biserica ,,SFINTII TREI IERAHI ,, are o noua fata,este BISERICA crestin-ortodocsilor din Mazepa II si reper duhovnicesc al orasului.Schimbata in toate cele nevointa resfintirii se cerea.Totul este altfel: afara,inauntru si in sufletul enoriasilor.Linistea ,binele si frumosul este schimbarea BISERICII si edificiului.Acestea se datoresc bunei randueli si intelegeri a celor trei ecleziarhi ;preot paroh Lucian PETROAE si a preotilor Petrica GHEORGHE si Ionel ROTARU.
  O regula de baza e sa construiesti pe temelie.Temeliea a fost si pe ea s-a construit , s-a consolidat un nou edificiu si o noua BISERICA.Cucernicii Parinti nu au venit la Biserica ,,SFINTII TREI IERAHI ,, sa gaseasca biserica, ci sa faca o BISERICA si ,iata, ca au facut-o.Au venit cu misiunea parintelui duhovnicesc sa-i aduca pe oameni la Hristos si la ascultare cu Hristos dandu-le valoare alaturi de lucrarea cea ascunsa care e rugaciunea adresata Domnului Hristos.Reusita e deplina.
  Adevarul este calitatea ce o au aceste lucruri de a aparea asa cum sunt in clipa prezenta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de paula
  Duminică, 25 Noiembrie 2012 15:59
  Cred ca mai bine de 20 de ani( dupa gardul de lemn ce era intre biserica si Casa Parohiala) ... eu am stat peste drum unde se intra in Sfanta Biserica .... nici asta nu au aratat.... pacat....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Simona
  Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 11:26
  Cat de frumoasa este fotografia! Din ce an este?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.