Reparaţii la carosabil şi trotuare - Ce zone sunt în lucru săptămâna aceasta

Reparaţii la carosabil şi trotuare - Ce zone sunt în lucru săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Serviciul Ecosal va continua, săptămâna aceasta, frezarea şi asfaltarea pe DN22-Barboşi, pe strada Ştefan cel Mare, dar şi reparaţiile la scările şi jardinierele de pe strada Oţelarilor, în zona fostului cinematograf Dacia.

Săptămâna aceasta sunt în curs de finalizare reparaţiile la accidentele de teren din carosabilul de pe I.Fernic, zona Y12 - N23, la trotuarul şi carosabilul străzii Săliştei, aferent Marina Prod Pest, unde s-a produs o surpare, dar şi la reparaţia scuarului de pe bulevardul Galaţi, între cartierele Micro 20 şi 21 (intrarea în Oţelarilor din bdul Dunărea), unde se asfaltează.

Angajaţii Secţiei Construcţii mai pot fi văzuţi lucrând în Micro 21, reparând tasarea de la blocul R6 sc. 2, în dreptul căminului de canalizare, dar şi în dreptul blocurilor D9B, scara 2, D10, unde se lucrează la carosabil.

Vor mai fi reparate trotuarele din Ţiglina II, zona blocului DJ, de pe strada Eminescu, pavajele şi accidentele de teren de pe strada Bravilor.

Potrivit Serviciului Public Ecosal, programul de lucrări prevede continuarea balastării pe strada Aleea Nordului, decaparea şi plombarea găurilor pe Traian, între Metro şi Bariera Traian.

Se va mai lucra pentru reparaţii pe strada Siderurgiştilor, în zona blocului LC9 şi a Şcolii Nr. 42, dar şi a blocului C2, pe Faleza superioară, zona Nic Nic, şi la carosabilul din Micro 14, zona Şcolii Nr. 41 şi a blocurilor PM7, M6, M7, M5-M7.

Citit 1421 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2015 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.