Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Începând de astăzi, 9 ianuarie, cele 11 canale, suspendate, ale trustului ProTV, au reintrat în grila de programe Dolce. Părţile au ajuns la un acord, urmând ca până la 31 ianuarie să se finalizeze detaliile negocierii pentru noul contract. Chiar şi aşa, abonaţii care se simt constrânşi de firma difuzoare de cablu să rămână în reţea împotriva voinţei lor, sau cei cărora li se cere în mod expres să plătească abonamentul până la expirarea perioadei contractuale, pot apela la Protecţia Consumatorului.

„În funcţie de ce prevede contractul, se va studia situaţia şi dacă există clauze abuzive se vor căuta soluţii. Până în momentul de faţă însă, nu avem înregistrată nicio reclamaţie de acest gen”, informează purtătorul de cuvânt al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Eusebiu Diaconu.
Cele 11 canale Pro TV care au reintrat în grila Dolce TV sunt: Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, Pro TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD.

 

Citit 1622 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:40

1 comentariu

  • postat de alex Joi, 10 Ianuarie 2013 12:31 Link la comentariu
    0
    0

    @VL: de ce oare simtiti nevoia de a indemna oamenii catre opc? Cei de la Romtelecom nu au o vina directa in acest subiect. Pe viitor vor mai fi si alte companii de cablu care se vor confrunta cu acest tip de problema. Totul a pornit de la RCS&RDS vs Discovery. Atata timp cat nu este reglementat prin lege acest tip de contract(intre furnizorul de continut tv si distribuitorul ) aproape nimic nu se poate face. In rest vorbim discutii....

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.