Terapie gratuită pentru copii cu autism din Galaţi

Terapie gratuită pentru copii cu autism din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Persoanele cu autism din Galaţi şi familiile acestora pot beneficia de asistenţă de specialitate, gratuită, în cadrul Centrului de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism care funcţionează din martie 2012 şi oferă intervenţii personalizate fiecărui beneficiar, în funcţie de vârstă, felul specific în care a fost afectat de această tulburare şi disponibilitatea sa şi a familiei sale de a participa la sesiunile de lucru.

Centrul este deservit de personal specializat, care evaluează fiecare caz nou în parte şi, împreună cu familia, realizează un plan de intervenţie. Psihologii de la Centru fac, de asemenea, recomandări pentru servicii conexe şi le oferă consiliere părinţilor şi familiilor persoanelor cu autism.

În acest moment, la Centrul de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism din Galaţi, beneficiază de asistenţă 13 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani.

Centrul poate fi găsit pe strada Aviator Mircea Zorileanu, nr. 12-13, în cadrul Complexului de Servicii "Iovan Iorgovan".

Citit 2749 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.