Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. “Ajutaţi-l pe Lăbuş” vă cheamă duminică la Potcoava

Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. “Ajutaţi-l pe Lăbuş” vă cheamă duminică la Potcoava
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fie că s-au născut pe stradă, fie că au ajuns acolo fiind abandonate, astăzi, 4 aprilie, este sărbătoarea lor - Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. Asociaţia "Ajutaţi-l pe Lăbuş" din Galaţi va marca această zi duminică, pe 7 aprilie 2013, între orele 17,00-19,00, împreună cu Şcoala de dans “Fantastic” şi Centrul de dans Galaţi.

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, preşedinta Asociaţiei, Corina Grigore, îi invită pe gălăţeni pe esplanada de la Potcoava de Aur unde vor avea loc un flashmob, o colectă de hrană pentru animalele din adăposturi, vor fi puşi la dispoziţia celor interesaţi căţeluşi pentru adopţie şi accesorii pentru animalele de companie. Copiii se vor putea bucura de facepainting, dar şi de alte surprize.

De 9 ani, "Ajutaţi-l pe Lăbuş" depune eforturi pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân, atrăgând atenţia că sterilizarea este singură metodă umană şi eficientă de gestionare a situaţiei. Iar dacă nu aveţi posibilitatea să adoptaţi un animal de pe stradă, puteţi să faceţi donaţii de mâncare pentru căţeii şi pisicile din adăpostul asociaţiei sau să vă oferiţi voluntar pentru "Ajutaţi-l pe Lăbuş". "Invităm cetăţenii şi autorităţile să arate compasiune şi să treacă la acţiune pentru a face viaţa mai bună pentru animale şi, implicit, pentru noi toţi. Situaţia poate fi rezolvată numai prin implicarea întregii comunităţi", atrage atenţia Corina Grigore.

Citit 4594 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.