Galaţiul a scăpat de 14 tone de deşeuri

Galaţiul a scăpat de 14 tone de deşeuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 14 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) au fost adunate în cadrul colectei organizate de către Asociaţia RoRec, pe 20-21 aprilie, la Galaţi, prin cele nouă puncte de colectare. Colectarea deşeurilor s-a făcut în cadrul Campaniei “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” şi peste 1.000 de gălăţeni s-au implicat în acţiunea de colectare, potrivit Asociaţiei.

“Le mulţumim cetăţenilor şi autorităţilor locale pentru implicarea în această acţiune de colectare a deşeurilor electrice. Asociaţia RoRec nu şi-ar putea îndeplini misiunea asumată fără ajutorul lor. Comunitatea gălăţeană merită să trăiască într-un mediu curat şi civilizat”, a declarat Dragoş Gorun, manager regional al Asociaţiei RoRec.

Campania s-a desfăşurat cu ajutorul Primăriei Municipiului Galaţi. Totodată, în jur de 150 de persoane au apelat la numerele de telefon puse la dispoziţia cetăţenilor pentru serviciul de preluare de la domiciliu a deşeurilor electrice grele sau voluminoase.

Citit 997 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2013 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.