Lămuriri din partea SC TRABAHO

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne-a vizitat, ieri, la redacţie, reprezentanta filialei gălăţene a firmei SC TRABAHO, însoţită de un jurist al firmei. Cei doi au ţinut să ne prezinte mai multe documente, referitoare la colaborarea profesională pe care firma a avut-o cu Constantin Răileanu, despre care scrisesem marţi în „Viaţa liberă”.

Domnul Răileanu ne informase că nu reuşeşte să îşi recupereze suma de 100 de euro, pe care o plătise firmei drept „garanţie pentru angajare”. Reprezentanta firmei SC TRABAHO, doamna Mariea Poclid, ne-a prezentat o declaraţie, semnată de domnul Răileanu, din care cităm: „În cazul în care la data susţinerii probelor nu voi demonstra cunoştinţele în domeniul meseriei de tubulator şi nici planul izometric, îmi voi da demisia, renunţând la garanţia depusă pentru angajare şi nu voi avea nici o pretenţie ulterioară”.

Reprezentanţii firmei ne-au explicat că acesta nu a demonstrat cunoştinţele necesare în domeniu şi ne-au prezentat şi cererea de demisie pe care a semnat-o Constantin Răileanu.

Răileanu susţinea, de asemenea, că a fost pontat, deşi dumnealui nu a muncit pentru firmă. În aceeaşi declaraţie, ce poartă semnătura domnului Răileanu, se specifică: „Menţionez că în timpul probelor de lucru voi fi pontat între 25.04-30.04.2008”. Ni s-a prezentat şi decizia SC TRABAHO prin care i se desface contractul de muncă, în urma cererii de demisie.

Atât reprezentanta SC TRABAHO, cât şi juristul firmei ne-au spus că, atunci când am sunat la firmă, în ziua precedentă, am vorbit cu menajera doamnei, care, în mod evident, nu ne-a putut da aceste  detalii.

Citit 2117 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.