Cum îşi bate joc Ecosal de gălăţeni: Gropi lăsate de izbelişte luni întregi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Cum îşi bate joc Ecosal de gălăţeni: Gropi lăsate de izbelişte luni întregi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată cum funcţionează la Galaţi reparaţiile la reţelele subterane: se remediază problema, iar apoi gropile rămân neasfaltate luni întregi * Unii sapă, iar ceilalţi promit că toarnă covor asfaltic * În realitate, nu se întâmplă nimic


Pornind de la o serie de sesizări ale cititorilor noştri, care ne-au adus la cunoştinţă diverse gropi lăsate neastupate de autorităţile publice, "Viaţa liberă" a încercat să afle care este modul de lucru în cazul reparaţiilor la reţelele subterane ale oraşului şi mai ales care este procedura de refacere a covorului asfaltic. Am aflat, cu această ocazie, că dacă o groapă rezultată în urma unei intervenţii este astupată într-o lună ar trebui să ne considerăm fericiţi. Din păcate, cele mai multe catacombe din asfalt beneficiază de intervenţii abia după câteva luni de când s-a dat primul târnăcop în zonă.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 1978 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.