Invitaţie la Biserica "Sfinţii Împăraţi". Catedrala din Deal, în sărbătoare

Invitaţie la Biserica "Sfinţii Împăraţi". Catedrala din Deal, în sărbătoare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Biserica Sfinţii Împăraţi din Galaţi se numără printre edificiile istorice, fiind ridicată între 1857 şi 1863 pe osemintele ostaşilor ruşi căzuţi în 1808. Trebuia să fie Catedrală, fiind proiectată după planul celei din Bolgrad, cu binecuvântarea Vlădicăi Melchisedec Ştefănescu. Astăzi pr. paroh Mihai Adrian şi pr. Ion Ionaşcu ne aşteaptă la rugăciune. Edificiul se află lângă Şcoala 19, mai sus de Maternitate.

Citit 1932 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 17:05

3 comentarii

 • postat de ,,,,,Documentati-va mai bine,,,,
  Joi, 23 Mai 2013 10:40
  ...Mai sus de maternitate....Luati o harta a orasului ,ca sa vedeti cat mai aveti de mers de la maternitate pana la biserica .Multe articole facute pe genunchi,cu expresii sforaitoare,pompoase .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Coleg de la fostul liceu TRAIAN
  Marți, 21 Mai 2013 09:37
  Cu prilejul hramului acestui locas de cult,toate urarile de bine PREOTULUI ION IONASCU,un om modest,cu mult bun simt si cu foarte multa intelegere fata de oameni ,umorul de cea mai buna calitate nelipsindu-i insa!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasile
  Marți, 21 Mai 2013 06:22
  Cu cat vor disparea mai multe muzee din oras, cu atat mai mult sa ne bulucim gramada in biserici. Mai ales ca muzeu ne-a promis arhiepiscopul, dar dupa tipicul bisericii. Desfiintam scoli si spitale si inaltam catedrale in fiece oras. Dac astea-s vremurile, eu ce altceva pot sa fac decat sa ma raliez curentului si sa spun „mai multa biserica, mai multa biserica !”
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.