Gunoiul din coasta Combinatului va fi ridicat

Gunoiul din coasta Combinatului va fi ridicat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După apariţia articolului despre munţii de gunoi apăruţi în vecinătatea Combinatului, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco ne-a sunat pentru a ne informa că Primăria Galaţi a luat act de cele semnalate de „Viaţa liberă”.

„Am trimis o echipă în teren pentru a identifica în responsabilitatea cui se află zona respectivă”, ne-a declarat viceprimarul, la doar câteva ore după apariţia articolului. După alte câteva ore, Ciumacenco ne-a confirmat faptul că gunoiul din partea de est a ArcelorMittal este în responsabilitatea Primăriei Galaţi şi că problema va fi rezolvată: „Vom deplasa acolo, luni, utilaje şi oameni”.

Niciun semn însă în ceea ce priveşte gunoiul depozitat ilegal în partea de vest a Combinatului (şi care ţine de comuna Smârdan).

Tot ca o reacţie la articolul menţionat, un grup de persoane care locuiesc pe strada Garofiţei (tot în apropiere de Combinat) ne-a sesizat faptul că nu beneficiază de servicii de salubritate şi că zona este împânzită de gunoaie.

Un alt cititor ne-a sesizat că la capătul străzii Arcaşilor (spre Metro) s-a format, de asemenea, o mare rampă ilegală de gunoi. Oamenii cer să se ia măsuri.

Citit 825 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.