Avem legătură cu Litoralul: Trenul Galaţi-Constanţa, repus în circulaţie

Avem legătură cu Litoralul: Trenul Galaţi-Constanţa, repus în circulaţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Trenul Interegio Galaţi - Constanţa a fost repus în circulaţie, începând de astăzi, 21 iunie. Pleacă din gara Galaţi la ora 6,50 şi ajunge la destinaţie la 10,44. Pe ruta Constanţa-Galaţi, perechea sa porneşte de pe Litoral la ora 18,00 şi ajunge la Galaţi la ora 22,40. Trenul va circula în perioada sezonului de vară, respectiv, până pe 8 septembrie, potrivit CFR Călători Galaţi.

Citit 9978 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2013 16:47

2 comentarii

 • postat de Onofrei Sergiu-Gabriel
  Sâmbătă, 22 Iunie 2013 20:18
  Nenea Cristian. Cum poti asa lesne sa bati din butoanele tastaturii tampeniile pe care le-ai insiruit, tot asa poti afla -pe internet- pretul biletului unui tren pe orice directie ar circula el! Dar e greu... Daca ar putea un ziarist de la Viata-Libera sa-ti mestece si mancarea,...nu te-ai mai obosi sa pui masa de 3 ori pe zi. SNOBISM!!! Mergi cu duba atunci cu bagajele in brate, inghesuit ca sardeaua si cu indivizi putind a transpiratie langa nasul tau doar pentru ca ...e mai ieftin.
  0
  1
  Raportează
 • postat de cristian
  Vineri, 21 Iunie 2013 23:43
  si pretul nu-l puteati afla,sau e la secret? Le era frica celor de la CFR ca nu mai cumpara lumea,daca se afla? Nu-i nici o problema,caci autogara e aproape si nu se simte nimeni obligat sa cumpere bilet doar pt ca a facut un drum pana la CFR sau ca a pus-o pe tanti de la ghiseu sa intrebe.

  Ma mir ca mai e CFR Calatori in picioare(cat o mai fi) avand in vedere ce preturi prohibitive au...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.