Materialele de construcţie, aşteptate la Biserica "Sf. Ecaterina". Ajutor pentru reparaţia casei de pe Lozoveni nr. 148
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Materialele de construcţie, aşteptate la Biserica "Sf. Ecaterina". Ajutor pentru reparaţia casei de pe Lozoveni nr. 148
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia bătrânei Alexandra Teodoraşcu din strada Lozoveni nr. 148 are, neîntârziat, nevoie de sprijinul nostru, până nu este prea târziu. Gălăţeanca, în etate de 76 de ani, supravieţuieşte într-o dărâmătură, proprietate personală, în care mai trăiesc fiica sa, cu grad de handicap III, plus o nepoată care are un minor, în vârstă de şase ani. Toate cele trei femei şi minorul însumează, lunar, un venit de 550-600 lei, buget insuficient pentru a hrăni atâtea guri, pentru a creşte un copil şi a îngriji şi trata o femeie cu grad de handicap.

De aceea, la apelul nostru de a le repara casa au răspuns Parohia „Sfânta Ecaterina” şi Protoieria Galaţi, care vor încerca în perioada următoare să adune materiale de construcţie, pentru a putea repara - până va da frigul - casa acestor semeni. E nevoie de un efort din partea fiecăruia dintre noi, pentru a-i ridica din nevoi. Peretele dinspre nord al casei este aproape dărâmat, acoperişul este rupt, deteriorat, iar leţurile care ţin tavanul sunt putrede, ele având - la fel ca şi casa -  vreo 200 de ani, spune bătrâna Alexandra Teodoraşcu.

Deunăzi, părintele Alixandru Teodosiade, paroh la Biserica „Sfânta Ecaterina”, ne-a spus că pentru a putea repara casa din strada Lozoveni nr. 148 e nevoie de tablă, pentru acoperiş, de cărămizi, ciment, pietriş, lemn. Orice donaţie o puteţi face la Biserica „Sfânta Ecaterina” de pe strada Traian, parohie de care aparţine familia Teodoraşcu.

Citit 1086 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2013 17:53

1 comentariu

 • postat de Paroaha
  Luni, 01 Iulie 2013 15:41
  Sunt convinsa ca biserica are materialele solcitate puse deja in opera, in curte, pentru casa parohiala... :)))
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.