Află de ce nu acceptă Transurb cupoanele din iunie pentru biletele gratuite ale pensionarilor

Află de ce nu acceptă Transurb cupoanele din iunie pentru biletele gratuite ale pensionarilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câţiva pensionari ne-au reclamat ieri la redacţie faptul că din diferite motive nu mai au cuponul de pensie din luna mai, iar lucrătorii de la Transurb refuză să le elibereze biletele cu cel din luna iunie. „Am fost în spital şi mi-a oprit acolo cuponul de pe luna mai. Este ilogic să nu ni se ia în consideraţie şi cuponul din luna iunie. Am întrebat de ce, dar n-am primit alt răspuns decât că acestea sunt dispoziţiile”, ne scriu Ionel Alexe, de 74 de ani, şi Costin Păun, de 66 de ani.
Am întrebat, la rândul nostru, la Transurb, iar directorul de la Exploatare, Constantin Graur, ne-a explicat: „Au fost cazuri în care cei care au luat bilete cu un cupon din luna mai au venit apoi şi au mai ridicat un calup, pentru trei luni, şi cu cuponul din iunie. Noi nu avem încă o bază de date, ca să putem verifica cine a luat şi cine vine să ia a doua oară. Aşa că s-a decis ca biletele să fie acordate doar în baza cuponului din luna mai. Cei care nu mai au cuponul din diferite motive, trebuie să aducă adeverinţă de la Casa Judeţeană de Pensii”.

Citit 1487 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 17:54

5 comentarii

 • postat de agurida
  Joi, 04 Iulie 2013 09:13
  Dati-l afara pe incapabilul ala de director...auzi,n-are acces la date...da`cine vrei sa-ti faca toate astea?Ce cauti intr-o asemenea functie,incompetentule,preferi sa pui lumea pe drumuri.Ca sa nu mai fie aceasta problema cu pensionarii ,singura solutie este sa se introduca transportul gratuit,astfel se v-a usura circulatia mult scapand de microbuze,poate se v-a face si o restructurare a transubu-lui deoarece nu o sa mai fie nevoie de controlori si de acele gherete la care se fac cozi si se vand bilete...dar cine sa o faca si pe asta...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un Galatean
  Miercuri, 03 Iulie 2013 15:15
  Vedeți dumneavoastră ... Haideti sa facem un mic calcul si o sa ajungeti la aceiasi concluzie cu mine ! Cat costa tiparirea biletelor ? Cat costa vanzarea si verificarea acelor bilete ? Cat costa toate astea ... eu cred ca transportul urban va ajunge mai ieftin pentru Transurb daca va deveni gratuit . Sincer ! Iar despre Maxi-taxi ... cred ca noi si Guineia bissau mai circulam in cascarabete inghesuite unde soferii te trateaza ca pe o marfa .
  0
  0
  Raportează
 • postat de groapa calicilor
  Miercuri, 03 Iulie 2013 14:14
  In afara ca unii trag tzepe, bre nea Caisa, daca in mai ai stat mai mult in spital cum poti fi atat de nesimtit sa ceri si ceva de care, de bun simt, nu avei nevoie? Ce plm, te plimbai cu autobuzul prin salon? Nu va mai ajunge pomana...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vlad Teapa In C..
  Miercuri, 03 Iulie 2013 13:30
  Cu alte cuvinte: "mai usor cu plimbatul pe banul public mosalailor! Stati dracu in casa...sau in mormant ca ati facut destul rau orasului la alegeri fosilele dracului !"
  0
  0
  Raportează
 • postat de cuculetz
  Miercuri, 03 Iulie 2013 11:30
  opa..e greu sa va plimbati in iunie curu transpirat toata ziua in autobuz...opa ce ne facem?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.