Societatea Apă Canal, luată la întrebări: Aleşii locali vor calculaţie pentru tariful apei potabile

Societatea Apă Canal, luată la întrebări: Aleşii locali vor calculaţie pentru tariful apei potabile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Îngrijorat de preţul total pe care au ajuns gălăţenii să-l plătească pentru apa potabilă şi canalizare, de 6,43 de lei pe metru cub, consilierul local PP-DD Victor Malinovici a cerut să i se explice cum s-a ajuns la un asemenea tarif exorbitant. "Ar fi trebuit ca Apă Canal să vină la negociere anual, chiar dacă în programul acela de operator regional exista anumite valori care trebuie respectate. Dacă sunteţi de acord, aş solicita să prezinte Consiliului Local şi Primăriei calculaţia de preţ pe metrul cub de apă. Să vedem de unde apare asemenea valoare, pentru că va fi greu de acum încolo!", a solicitat consilierul la ultima şedinţă a Consiliului Local. Primarul Marius Stan i-a promis că la următoarea şedinţă vor fi prezentate o evaluare şi un raport şi va fi prezent şi directorul SC Apă Canal.

Citit 2121 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 16:45

7 comentarii

 • postat de marius
  Luni, 12 August 2013 23:33
  109.166.138.***
  Vedeti sa nu ii suparati prea tare ca vor mai creste cu 50% tariful chiar de la 1 septembrie.De ce le puneti intrebari,pentru ca nu au raspunsuri.Tariful este acela care sa le aduca ceva bani celor din consiliul de administratie.Ori in acesta nu sunt consilieri locali care incaseaza mare parte din bani?De ce sa ii mai deranjam cu intrebari?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tudor
  Luni, 12 August 2013 11:52
  5.13.223.***
  Care 6 lei? Pe tabelul pus in scara blocului scrie clar ca metrul cub este de 10 de lei si cel de apa calda sare de 20. Suntem inconjurati de ape, dar platim cat cei din desert, poate mai mult. Auzeam ca acolo benzina e mai ieftina decat apa. Pai si la noi este la fel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihaila
  Luni, 12 August 2013 11:15
  213.233.88.***
  Domnule Primar se impune o analiza foarte serioasa la aceasta unitate.Directorul este navalist,promovat pe baza de carnet PSD,organigrama plina de incompetenti angajati pe baza de carnet de partid,pile si relatii,salarii mari si nejustificate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Apa mai scumpa ca in Dubai
  Luni, 12 August 2013 10:33
  91.216.52.***
  Tariful apei in Galati a ajuns mai mare ca in Dubai. Calculat in euro. Vezi aici http://www.madeingalati.ro/noul-galati-si-victoriile-sale-apa-mai-scumpa-ca-in-dubai/
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean care inca se mai spala
  Luni, 12 August 2013 10:10
  5.13.154.***
  Este firesc ca metru cub de apa sa ajunga la acest pret astronomic atit timp cind in aceasta societate sunt atiti salariati care taie frunza la ciini , ... ca de , este de stat ...daca intri la apa canal in curte si stai un sfert de ora iti poti da seama de ce spun eu acum , o multime de fufe cu cite o hirtie in mina se plimba de colo , se mai intilnesc , mai stau de vorba , se mai inghiontesc , mai hahaie si uite asa trec 8 ore si gata salariul , si cu distrusul ala de director cu fata de betiv...dar de , daca nimeni nu ii intreaba nimic , ciinii latra si caravana trece . Cei din primarie ar trebui sa priveasca lucrul acesta cu mai multa responsabilitate si sa faca in asa fel incit apa , macar cea rece sa nu devina un lux ci asa cum este normal o necesitate , deja sunt o multime de pensionari care pastreaza apa in cada de la baie, pentru a o folosi la wc. ca sa mai scuteasca de la plata , si cica suntem in sec.xxl , oare este adevarat ???? eu sincer am indoieli .Costa apa rece de spui ca o scot astia de la vreo 2oo de metri ci sacaua , vai de capul nostru ce vremuri am ajuns sa traim .
  0
  0
  Raportează
 • postat de richiii navrom
  Luni, 12 August 2013 08:40
  5.13.201.***
  Victor Malinovici .Fost lider sindicat navrom, poi patron firma reparatii nave(bazinul nou )e acelasi?
  0
  0
  Raportează
 • postat de SB
  Luni, 12 August 2013 06:54
  89.137.222.***
  Daca aici cu atatea surse de apa este tariful acesta , acolo unde apa se afla la sute de km si/sau la adancime ce sa mai spunem ?!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.