"Idei" cetăţeneşti: Catran pe scările de acces către blocuri

"Idei" cetăţeneşti: Catran pe scările de acces către blocuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mi-a atras atenţia o doamnă şi am înţeles că murdărirea unor scări din zona blocurilor R1-R2, de pe strada Navelor, nu este deloc întâmplătoare. Mi s-a explicat că unii locatari, deranjaţi de prezenţa câtorva tineri, aciuaţi seara-noaptea pe treptele de lângă blocuri, prezenţă cam zgomotoasă, evident, au trecut la fapte, mânjind cu catran-ulei scările cu pricina. Aşa se face că acum, pe timpul zilei, pe aici nu se mai poate circula fără riscuri, iar noaptea, probabil, s-a făcut „pohta ce-au pohtit” respectivii.

Zona este centrală, ţine de asociaţia 102, musteşte de evenimente gălăgioase (cer să se treacă şi strada Navelor pe lunga listă a străzilor bântuite de motoarele turate la maximum!), inclusiv adunarea nocturnă a unor tineri, dornici de conversaţii, şi nu numai.

Dar mă întreb: ce-ar fi dacă fiecare şi-ar face dreptate cum îl duce mintea? Ca să nu mai spun că scările cu pricina sunt spaţiu public, iar cine le-a murdărit (persoană cunoscută, se pare) ar trebui să le şi cureţe acum frumuşel, aducându-le la starea de dinainte.

Citit 3108 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.