Donaţie de soft pentru Facultatea de Mecanică

Donaţie de soft pentru Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii Facultăţii de Mecanică se vor putea pregăti cu ajutorul unor sisteme informatice folosite în industrie.

Recent, în cadrul unui seminar de prezentare, firma EBS România a donat zece licenţe de utilizare a sistemului informatic Clarvision ERP. Sistem va fi folosit de către catedra Tehnologia Construcţiilor de Maşini, iar studenţii vor avea astfel posibilitatea de a cunoaşte procesele din întreprindere, incluzând evidenţa salariaţilor, gestionarea resurselor materiale, urmărirea şi controlul producţiei.

„Folosirea sistemului informatic Clarvision ERP, care este în prezent utilizat de peste 140 de companii cu profil de producţie industrială din ţară, va reprezenta un câştig important pentru activitatea didactică a studenţilor de la specializările TCM şi Inginerie Economică Industrială. Ne va ajuta la organizarea unui laborator al „Întreprinderii Simulate”, laborator care va fi încadrat pe viitor în reţeaua de laboratoare de acest tip existentă la nivel naţional”, a declarat şeful catedrei TCM, prof. dr. Viorel Păunoiu.

Noul partener al Facultăţii de Mecanică, EBS România, este unul dintre producătorii importanţi de software din ţară.

„EBS România se implică activ şi în viaţa academică, oferind tinerilor studenţi oportunitatea de a pune în practică cunoştinţele teoretice dobândite pe parcursul facultăţii. În acest sens au fost elaborate stagii de practică pentru studenţii mai multor facultăţi din ţară. Dorim ca prin aceste acţiuni sa fim un sprijin real în dezvoltarea profesională a tinerilor. Acesta este şi motivul prezenţei noastre la Galaţi unde am găsit o dorinţă extraordinară de colaborare în folosul tinerilor absolvenţi”, a declarat Alin Pătraşcu, reprezentantul firmei EBS România.

Explicaţie foto: Reprezentantul EBS a făcut o prezentare studenţilor de la Facultatea de Mecanică

Citit 815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.