A doua extragere la concursul "Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 lei" / Zece premii pentru cititorii fideli
Foto: Foto: Vasile Caburgan

A doua extragere la concursul "Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 lei" /  Zece premii pentru cititorii fideli
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Festivitatea de premiere va avea loc, la sediul redacţiei “Viaţa liberă”, marţi, 10 septembrie, ora 16.30


Cea de-a doua extragere a concursului “Viaţa liberă îţi dă un Ford, cu 25 de lei” a adunat, ieri, la sediul redacţiei noastre mai mulţi gălăţeni dornici să vadă dacă se numără printre câştigători. N-au lipsit nici membrii Comisiei de validare, alcătuită din: Gabriel Neagu, director dezvoltare Primafarm, Marius Onofrei, asistent manager Saanen Trade SRL, Magazinul „WalKin”, Catherin Alice Uşurelu, notar public, Nicoleta Nistor, director marketing la Trustul de Presă „Dunărea de Jos”, Giorgiana Neagu şi Claudia Gabriela Comănescu, asistenţi manager în cadrul Trustului de Presă „Dunărea de Jos”.

4.715 din 5.499

5.499 de plicuri au sosit la sediul redacţiei "Viaţa liberă" pentru această extragere, fiind validate 4.715 plicuri. Au fost anulate 784 de plicuri. „Anularea s-a datorat nerespectării cerinţelor regulamentului, în sensul că unele nu aveau datele de identificare, altele nu aveau adresa pe plic şi mai multe plicuri au fost trimise pe numele aceleiaşi persoane”, ne-a spus Nicoleta Nistor.

Dacă la prima extragere (din 26 aprilie 2013) au fost puse în joc 13 premii, la extragerea de ieri au fost premiaţi zece câştigători, cititori şi abonaţi perseverenţi ai cotidianului "Viaţa liberă", care şi-au făcut timp să urmărească regulamentul, să cumpere sau se aboneze lună de lună şi să trimită apoi plicul pe adresa concursului „Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 de lei”.

Câştigătorii

În această etapă intermediară s-au acordat o tabletă “Vodafone” în valoare de 2.000 lei, mai multe premii constând în suplimente nutritive, oferite de farmaciile “Prima Farm” şi “Myosotis”, un voucher în valore de 1.500 de lei, pentru comandă de mobilier la Decorama şi un alt voucher, în valoare de 200 lei, pentru încălţăminte la Magazinul „Walkin” din Galaţi. Între premii s-a aflat şi o excursie pentru două persoane, în Turcia. Câştigătorii sunt publicaţi în tabelul de mai jos.

1. Dǎnǎilǎ Stericǎ - suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm (plic 3.453);

2. Totolici Maria - suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm (plic 4.589):

3. Lupu Maria Corina - suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm (plic 2.738);

4. Nǎstase Doru Ionel - suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm (plic 1.590);

5. Cǎlin Adriana - suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm (plic 3.633);

6. Dumitraşcu Maricel - voucher la magazinul de încălţăminte "WalKin" (plic 1.623);

7. Codreanu Vasile - produse cosmetice şi suplimente nutritive oferite de farmaciile Myosotis (plic 1.863);

8. Tomşa Constantin - voucher comandă mobilier oferit de firma Decorama SRL (plic 2.495);

9. Tǎrǎbuţǎ Georgeta - un sejur pentru două persoane în Turcia, 5 zile, plecare 24 septembrie 2013 (plic 4.362);

10. Gheorghevici Vasile - o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 (plic 1.258).

Festivitatea de premiere va avea loc la sediul redacţiei “Viaţa liberă”, marţi, 10 septembrie, ora 16.30. Nu abandonaţi acest concurs, fiindcă la cea de-a treia extragere, care va avea loc în 20 decembrie 2013, va fi pus în joc Marele Premiu, un Ford Fiesta, plus alte 18 premii. Precizăm că la extragerea din decembrie 2013, vor participa în concursul pentru Marele Premiu - maşina Ford Fiesta - numai acei concurenţi care au trimis minimum şase luni (din cele nouă) plicuri valide în concurs.

Citit 1831 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2013 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.