Creştinii din Arhiepiscopia "Dunării de Jos", solidari cu sinistraţii: 550 de pachete pentru şcolari
Foto: Foto: Arhiva ADJ

Creştinii din Arhiepiscopia "Dunării de Jos", solidari cu sinistraţii: 550 de pachete pentru şcolari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

550 de pachete cu îmbrăcăminte pentru copii au fost adunate, recent, prin bisericile Arhiepiscopiei Dunării de Jos din donaţiile credincioşilor. Scopul este cel de a-i ajuta pe copiii sinistraţilor să înceapă şcoala. Fiecare pachet este în valoare de 250 lei, suma totală ridicându-se la 137.500 lei. În acelaşi scop, în cuantumul sumei de 20.000 lei, au fost achiziţionate rechizite şcolare - ghiozdane, caiete, creioane şi obiecte de igienă personală. “În stabilirea beneficiarilor acestor ajutoare - cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, care coordonează acţiunile umanitare susţinute de Biserica de la Dunărea de Jos - am luat de referinţă listele realizate de preoţii parohi din localităţile afectate de inundaţii. Ajutoarele vor ajunge la cei năpăstuiţi în cursul acestei săptămâni, prin implicarea parohiilor în cauză, respectiv, a slujitorilor şi membrilor comitetelor parohiale”, ne-a spus părintele Gabriel Molocea, purtător de cuvânt al Eparhiei Dunării de Jos.

Acţiunea de ajutorare a gălăţenilor care şi-au pierdut agoniseala de o viaţă în inundaţiile din 11-13 septembrie continuă. "E nevoie de voluntari la faţa locului, pentru decolmatarea unor zone şi pentru igienizare, iar cei dornici pot suna la Sectorul Social al Arhiepiscopiei Dunării de Jos", a mai precizat interlocutorul.

Orice sprijin în lei poate fi depus în contul nr. RO33RNCB0141032864090007, special deschis la BCR, de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Citit 726 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.