Ajutor de la Oradea pentru sinistraţii din Galaţi/ 40 de tone de grâu la Cudalbi şi Costache Negri
Foto: Foto: Arhiva ADJ

Ajutor de la Oradea pentru sinistraţii din Galaţi/ 40 de tone de grâu la Cudalbi şi Costache Negri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sinistraţii din Cudalbi şi Costache Negri, două dintre localităţile gălăţene cele mai afectate de inundaţiile din 11-13 septembrie, au primit ajutor de la Oradea. „Cu binecuvântarea Prea Sfinţitului Sofronie, Episcopul Oradiei, creştinii din Parohia Velenţa II, judeţul Bihor, au adus gălăţenilor din Cudalbi şi Costache Negri două tiruri cu cereale, respectiv, 40 de tone de grâu. O parte din grâne a fost trimisă la Costache Negri, iar cea mai mare cantitate a fost distribuită oamenilor din Cudalbi”, ne-a spus părintele Gabriel Molocea, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Şcolarii din Cudalbi au primit 90 de pachete cu rechizite şcoalre, pături şi obiecte de igienă personală, dăruite de Protoieria Tecuci, judeţul Galaţi şi de Asociaţia Filantropică „Sfântul Vasile cel Mare” din cadrul Eparhiei Dunării de Jos. Şi Parohia Brăteşti, Protoieria Ploieşti, a trimis alimente, îmbrăcăminte şi obiecte igienico-sanitare.

Colecta continuă, iar donatorii se pot adresa comitetelor parohiale de pe lângă biserici. Arhiepiscopia Dunării de Jos a deschis la BCR un cont în lei, nr. RO33RNCB0141032864090007, unde puteţi oferi ajutorul dumneavoastră.

Citit 871 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.