Bilanţul "Let's do it, România!" 2013, Galaţi: 1800 de voluntari, 4200 de saci cu deşeuri

Bilanţul "Let's do it, România!" 2013, Galaţi: 1800 de voluntari, 4200 de saci cu deşeuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 1.800 voluntari au răspuns, la Galaţi, invitaţiei animatorilor „Let’s do it, România!”, pentru curăţarea mediului înconjurător. Circa 1.000 de voluntari au acţionat în municipiul Galați, ceilalţi desfăşurându-şi activitatea în judeţ.

„S-au adunat aproximativ 4.200 de saci de deşeuri, prin colectarea  gunoiului în zone precum malul Dunării, punctul Zătun, Drumul de centură dintre Nalba şi Real, malul Siretului, în perimetru podului de la Şendreni, Pădurea Gârboavele, malul Lacului Brateş. În judeţ s-a acţionat în municipiul Tecuci, la Malul Alb şi Frumuşiţa. De asemenea, şcolarii şi preşcolarii din judeţ, împreună cu cadrele didactice au eliberat de gunoi împrejurimile şcolilor în care învaţă. Le mulţumim tuturor factorilor implicaţi şi sperăm ca respectul pentru mediul înconjurător să rămână, permanent, o constantă în atitudinea noastră”, ne-a spus Florin Tofan, responsabilul pe Galaţi al proiectului "Let's do it, România!".

Voluntarii au fost din toate straturile socio-profesionale, de la studenţi şi profesori, la funcţionari publici, lucrători în sectorul privat, jandarmi şi chiar deţinuţi.

Citit 1396 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2013 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.