Premio Doru&Mircea – franciza Premio de la Goodyear revine în Galaţi cu un nou centru de service şi retail cu anvelope (P)

Premio Doru&Mircea – franciza Premio de la Goodyear revine în Galaţi cu un nou centru de service şi retail cu anvelope (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deschiderea noului centru Premio din Galaţi marchează atât intrarea oficială în franciza europeană de la Goodyear a partenerului local DORU & MIRCEA, cât şi extinderea lanţului de franciză din România la 40 de centre specializate.

Goodyear Dunlop Tires România a deschis, ieri, cel de-al 40-lea centru de service şi retail cu anvelope în sistem franciză, inaugurând magazinul-service Premio Doru&Mircea din Galaţi.

Cunoscut pe piaţa locală a service-ului de roţi şi a distribuţiei de anvelope din municipiul Galaţi, centrul Doru&Mircea, de pe bulevardul George Coşbuc, nr. 173, reintră pe piaţă cu un suflu nou şi o nouă atitudine faţă de clientul final. Sub sloganul „Premio 101% satisfacţie faţă de client”, magazinul-service Doru&Mircea oferă tuturor clienţilor săi anvelope şi servicii la standarde Premio.

Centrul Premio Doru&Mircea dispune de patru posturi de lucru şi de un spaţiu de recepţie de 50 de metri pătraţi, renovat recent, într-o locaţie ce se întinde pe o suprafaţă totală de 470 de metri pătraţi. În toate cele patru posturi de lucru din locaţia Premio Doru&Mircea se execută operaţiuni de schimb şi echilibrare roţi.

“Intrarea în franciza Premio de la Goodyear este o nouă promisiune, pe care o facem faţă de toţi clienţii noştri, de a le oferi 101% satisfacţie la fiecare achiziţie de anvelope şi la fiecare service de roţi făcut la noi”, a declarat Doru Atanasiu, reprezentant al Premio Doru&Mircea.

“Clienţii noştri ne vor găsi în aceeaşi locaţie cu două nivele, care a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului şi al cărei spaţiu de recepţie l-am reamenajat recent respectând cerinţele de franciză, dar ne vor găsi totodată într-o formulă nouă şi cu o nouă atitudine, mai atentă şi direct orientată către nevoile lor”, a mai adăugat acesta.

Investiţie de 20 de mii de euro

Partener al Goodyear Dunlop Tires România încă din 2006, societatea comercială gălăţeană Doru&Mircea numără în noul centru Premio din Galaţi 10 angajaţi şi o nouă investiţie de 20.000 de euro.

Premio Doru&Mircea este cel de-al doilea centru Premio din Galaţi, primul fiind situat pe şoseaua de centură la intrarea în oraş dinspre Brăila.

La nivel naţional, Premio Doru&Mircea este cel de-al 40-lea centru de profil din lanţul de franciză de la Goodyear, alte 39 de magazine-service Premio deservind zonele: Sibiu, Sebeş, Vaslui, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Constanţa, Teleorman, Târgu Jiu, Tulcea, Alba, Focşani, Iaşi cu două centre, Deva, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava, Botoşani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova, Braşov cu două centre, Oradea, Buzău, Afumaţi, Voluntari cartier Pipera şi Bucureşti sectoarele 2, 4, 5 şi 6.

Despre franciza Premio de la Goodyear

Programul european de franciză Premio de la Goodyear a fost introdus pe piaţa locală în al doilea trimestru al anului 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investiţii pe piaţa internă de profil. Până în prezent, reţeaua locală de franciză Premio de la Goodyear înregistrează o valoare a investiţiei iniţiale cumulate de peste 13.750.000 de euro şi continuă să se extindă cu noi centre de profil peste tot în ţară.

Pentru mai multe informaţii despre Premio în România, vizitaţi www.premio.ro.

Citit 5110 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 11:01