Miercuri, la Gârboavele: Leii lui Nuţu Cămătaru vin la Galaţi

Miercuri, la Gârboavele: Leii lui Nuţu Cămătaru vin la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Parcul Zoologic de la Gârboavele vor ajunge, mâine, patru oaspeţi despre care presa a scris în februarie, când Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a fost arestat: este vorba despre cei patru lei ai acestuia, care au fost confiscaţi şi duşi la Grădina Zoologică Bucov, din judeţul Prahova. Şi pentru că acolo nu există condiţii ca felinele să ierneze, iar la Gârboavele tocmai s-a finalizat modernizarea Parcului Zoologic, s-a decis aducerea acestora în judeţul nostru.

Potrivit declaraţiei medicului veterinar Dan Gâscă, cel care asigură asistenţa sanitară pentru animalele de la Zoo Gârboavele, „cei patru lei se vor alătura celorlalţi şase pe care îi avem, deja. Pe lângă aceştia, Parcul Zoo de la Gârboavele mai are în prezent tigri, cerbi lopătari, ponei şi lebede negre – primite prin donaţie, urmând ca în viitorul apropiat să mai primim şi câteva familii de maimuţe”, ne-a declarat medicul Dan Gâscă. Publicul, însă, îi va putea vedea abia începând din primăvara anului viitor.

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 18:27

2 comentarii

 • postat de alina
  Marți, 08 Octombrie 2013 18:48
  95.77.107.***
  Politicienii sunt niste hoti si corupti si as vrea ca dna sa ii bage pe toti la puscatie ca sa curatam parlamentul de escrocii astia care au furat si vandut tara!
  0
  1
  Raportează
 • postat de volk
  Marți, 08 Octombrie 2013 18:05
  5.13.168.***
  Maimutele nu ne intereseaza,le vedem zilnic la televizor!
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.