În aşteptarea curăţeniei: Străzi bântuite de fantomele chioşcurilor

În aşteptarea curăţeniei: Străzi bântuite de fantomele chioşcurilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De luni bune, mai multe chioşcuri zac părăsite la marginea de la stradă a cartierului Micro 20. Cu geamuri sparte, cu mizerii de toate felurile în ele, aşteaptă buldozerele Primăriei sau hotărârea fermă a proprietarilor să le dezasambleze. Ne-au atras atenţia cititorii despre ele şi noi am scris, la rândul nostru, cu gândul că problema va fi rezolvată într-un moment sau altul, însă a venit iarna şi nu s-a întâmplat nimic.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, ne asigura, în noiembrie, că municipalitatea a identificat toate chioşcurile lăsate în părăsire de patroni şi a început notificarea lor pentru a-i chema la Primărie să reglementeze situaţia. „Sunt cazuri în care nu se ştie cine mai sunt proprietarii. Notificarea se face în momentul în care sunt găsiţi aceştia. Dacă nu îi găsim, atunci le vom demola noi, dar, dacă îi găsim, şi le vom demonta singuri”, ne declara purtătorul de cuvânt.

În aceste circumstanţe, nu ne putem dori decât ca proprietarii să fie găsiţi cât mai curând, iar construcţiile acestea să fie, într-un final, ridicate de pe macadamul cartierului. Poate odată cu binecunoscuta curăţenie de primăvară, să se facă ordine şi pe străzile din Micro 20.

Citit 1459 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.