Bulevard numai cu numele / Fără trotuare ca lumea, dar şi fără lumini

Bulevard numai cu numele / Fără trotuare ca lumea, dar şi fără lumini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bulevardul Dunărea pare să fi fost uitat de către municipalitate. atât la capitolul trotuare, cât şi în ceea ce priveşte iluminatul, fie el simplu sau festiv, potrivit cetăţenilor care locuiesc în Micro 20.

Trotuarul nu a mai fost refăcut de când a fost construit, spun oamenii, iar de arătat nu are cum să arate bine, în aceste condiţii. Asfaltul, ascuns, joi, de zăpadă, este crăpat şi denivelat. „De când există bulevardul, nu s-a mai turnat un covor de asfalt. Are denivelări, crăpături. Cum s-a făcut pe străzi secundare, vrem să fie reabilitate şi trotuarele şi carosabilul de pe bulevardul Dunărea. Chiar soţia mea s-a împiedicat şi căzut din cauza denivelărilor. Este total neglijat. Dacă nu s-ar fi numit bulevard, poate nu aş fi spus nimic, dar este bulevard”, ne-a spus Petrea Corbu.

Cât priveşte iluminatul public, acesta pare şi el neglijat. "La noi, stâlpii de iluminat merg în zigzag, au venit cei de la RDS şi au pus un stâlp, am făcut cerere la Primărie să pună o lampă şi pe acela, dar nu a venit nici un răspuns. Din primăvară am cerut o lampă", ne-a mai relatat cetăţeanul. Ei, dacă până şi iluminatul public are bube, parcă nici nu am vrea să mai amintim de iluminatul festiv. Parcă nu am avea curaj, dar vorba omului: „Dacă nu s-ar numi bulevard, poate nu aş fi spus nimic...”. „Pe ditamai bulevardul avem doar şase - şapte ghirlande”, a conchis Petrea Corbu.

Citit 1333 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.