Studenţii de la Mecanică, iepuraşi de Paşte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

35 de copii de la Centrul de Plasament nr. 2 au primit, zilele trecute, vizita iepuraşului de Paşte, deghizat în studenţi la Facultatea de Mecanică.

Aproximativ 50 de studenţi la Inginerie Mecanică, anii III, IV şi V, în frunte cu şef lucrări dr. Elena Beznea şi prof. dr. Ionel Chirică, au făcut o chetă pentru a le oferi un zâmbet celor loviţi de soartă, demonstrând astfel că mai sunt oameni cărora le pasă. Cei 35 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 23 de ani au primit câte o sacoşă cu diferite bunuri (tricouri, lenjerie intimă, papuci, fructe etc.) în pragul sărbătorilor pascale. În plus, au primit şi un dar comun: două mingi de fotbal, un aparat de tuns şi un joc de rummy.

„Le mulţumesc studenţilor mei pentru felul în care s-au implicat în această acţiune, lucru care înseamnă foarte mult. Cu toţii am văzut bucuria pe chipurile acestor copii şi aceasta este răsplata noastră. Pentru aceşti copii, astfel de gesturi contează, înseamnă că cineva de dincolo de gard şi-a amintit de ei”, a spus organizatoare vizitei, Elena Beznea.

Şefa Centrului de Plasament nr. 2, Terezina Dorofte, le-a mulţumit studenţilor pentru acest gest. „Pentru copii e foarte important, ei au mai avut parte de astfel de cadouri, însă de fiecare dată se bucură mult”, a spus directoarea Centrului.

Citit 752 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.