Sărbătoarea iubirii nu s-a terminat/ De Dragobete, petrecem româneşte
Foto: Foto: Nicolaie Sburlan

Sărbătoarea iubirii nu s-a terminat/ De Dragobete, petrecem româneşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Folclor, dans popular, Rockobete, cabaret şi music cafe


Valentine’s Day a trecut, acum e rândul Dragobetelui să-şi adune susţinătorii la evenimentele organizate în cluburile şi sălile de spectacol din Galaţi.

Folclor  la Sindicate

La Casa Sindicatelor, în sala mare, va avea loc, astă-seară, începând cu ora 18,00, spectacolul de folclor intitulat „Dragobete la români”, organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Ansamblul „Doina Covurluiului”, Estrada Copiilor (coordonată de Andreea Ignat) şi instituţia gazdă. Din program, melodii populare interpretate de grupuri vocale, dar şi de soliştii: Marieta Ion, Carmen Teodoraşcu, Cristi Maticiuc, Ionuţ Sîrghe, Simona Solomon, Liliana Vintilă, Aurică Totolici, Mandola Munteanu, Cristina Mazere, Roxana Vasile. Ştefan Negură va interpreta o suită de melodii la instrumente tradiţionale, iar dansatorii pregătiţi de coregraful Ion Horujenco vor prezenta suite de jocuri din Lunca Prutului, din zona Bacăului şi din curbura Carpaţilor. Dirijorul orchestrei este Ion Chiciuc, iar regia spectacolului este semnată de Paul Buţa. Spectacolul va fi prezentat de Angela Baciu. Biletele costă 15 lei şi se găsesc la intrare.

Elevii se strâng la Infinity

Clubul „Infinity” îi aşteaptă pe elevi astă-seară, de la ora 21,30, la o distracţie pe cinste. „Iubeşte româneşte” este titlul petrecerii la care se poate intra doar cu invitaţii obţinute de la preşedinţii consiliilor elevilor din fiecare liceu. Va fi şi o tombolă cu premii.

Roackere, ţara te vrea îndrăgostit!

E sloganul sub care Clubul Scena îşi aşteaptă fanii la „Rockobete”, un maraton de rock live, ce va fi susţinut, astă-seară, începând cu ora 22,00, de Florin Chiriac – Hippie, Daily News Band şi Over Band. Intrarea costă 15 lei (bani din care se face consumaţie).

Sâmbătă, dans popular la Havana

Iubitorii tradiţiilor populare sunt invitaţi sâmbătă seara, începând cu ora 21,00, la un maraton de muzică populară presărat cu concursuri pentru îndrăgostiţi, organizat de şcoala Dans Popular Galaţi, coordonată de inimosul Virgil Tăbuş. Va fi şi o prezentare de costume populare stilizate făcute de meşterul popular Virginia Linul din Bistriţa Năsăud. Biletul costă 60 de lei, în care intră şi consumaţie. 300 de persoane deja au confirmat participarea.

Petrecere românească, în Club S

Duminică noaptea, de la ora 23,00, în Club S, este programată o petrecere cu iz românesc, sub genericul „Sărbătoreşte româneşte de Dragobete”, cu premii şi intrare gratuită pentru primele 50 de cupluri.

Dragobetele sărută fetele

Luni,  Dragobetele sărută fetele, începând cu ora 18,00, la Scena Cafe. Tinerii – îndrăgostiţi sau pe cale să se îndrăgostească – sunt aşteptaţi la o seară magică de cabaret şi music cafe, ce va fi susţinută de membrii Ansamblului Estrada Copiilor, al Casei de Cultură a Sindicatelor (coordonator Andreea Ignat). Preţul unui bilet este de 5 lei.

Indiferent dacă veţi ieşi în oraş sau veţi petrece acasă, Dragobetele e un bun prilej de sărbătoare alături de cei pe care îi iubiţi.

 

Citit 1771 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.