Ce n-a văzut nici Parisul/ Un popic pe-un canal mic

Ce n-a văzut nici Parisul/ Un popic pe-un canal mic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a inventat o nouă metodă de-a înlocui capacele de canalizare ciordite: nu crengi de copac, ci un fel de piese Lego, ca nişte popice babane, din plastic. De fapt, chestiile alea din plastic violent colorat care au marcat până la înlocuirea cu alt design sensurile giratorii. O astfel de piesă avertizează cumva maşinile să nu intre cu roata în canalizare. Cel puţin de câteva zile, nu s-a găsit alt... capac la situaţie. Cum fonta e scumpă, propunem înlocuirea tuturor capacelor cu restul pieselor de "Lego stradal" de pe stoc, ca să fim şi noi unici prin ceva. Ar putea fi organizate şi campionate internaţionale de slalom-maşini.

Citit 1090 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 16:49

3 comentarii

 • postat de Basarab
  Luni, 24 Februarie 2014 09:10
  213.233.88.***
  Capacul acela de canalizare, precum si altele, nu au fost "ciordite", cum eranat s-a documentat reporterul.
  A fost smuls din pavaj, la dezapezire, cu lama, iar a doua zi a aparut un incarcator frontal si patru angajati ECOSAL si au luat capacul de canalizare cu tot cu cadrul de prindere si au lasat in loc popicul ala.
  Sa vedem cand vor pune la loc capacul.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cineva
  Duminică, 23 Februarie 2014 18:39
  89.137.220.***
  Strada Mihai Bravu in apropiere de intersectia cu strada Basarabiei :) Si e de mai bine de o luna asa fara sa intereseze pe nimeni.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Patrik Fecheta
  Duminică, 23 Februarie 2014 18:17
  5.13.197.***
  Cred ca mai util era sa spuneti unde e respectiva gura de canal neacoperita, pentru a da o sansa in plus celor ce conduc masinile pe strada respectiva sa evite un accident. Nu uitati ca rolul dvs. ca ziar este sa informati. Multumesc.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.