Vine, vine primăvara! De Mărţişor, în Galaţi, petreceri şi târguri handmade

Vine, vine primăvara! De Mărţişor, în Galaţi, petreceri şi târguri handmade
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prilejurile de distracţie nu lipsesc, trebuie doar să alegeţi ce vi se potriveşte mai bine, cu şnur alb şi roşu


Primăvara vine la New York Pub cu o petrecere haioasă: gazdele ţin „morţişor” să-şi distreze oaspeţii. Astă-seară, de la ora 23,00, doritorii sunt invitaţi să-şi lege cel mai lung şnur de mărţişor şi să poarte la piept cea mai frumoasă distracţie. Sâmbătă, 1 martie, începând cu ora 23,00, se dă stratul primului party al primăverii, „Spring Sensation”, în Club Infinity. Muzica poartă marca Radio Zu, iar intrarea este gratuită pentru fete. Duminică seara, de la ora 23,00, în Club S va avea loc un alt eveniment special, „Mărţişor Party”. Tot cu intrarea gratuită pentru fete dar, în plus, cu premii şi surprize pentru ele.

Luni, 3 martie, de la ora 12,30, în Scena Cafe va avea loc un spectacol de divertisment, în regia Andreei Ignat. Membrii Estradei copiilor de la Casa Sindicatelor şi invitaţii lor vor oferi gălăţenilor „Mărţişoare muzicale”. Preţul biletelor este de 5 lei.

Mărţişoare cu suflet vor fi oferite gălăţenilor şi marţi, 4 martie, începând cu ora 15,00, în cadrul spectacolului caritabil „Culorile sufletului”, ce se va desfăşura la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii. O după-amiază românească din care nu vor lipsi momentele folclorice, cele poetice, o şezătoare ca în poveşti, muzica uşoară, o expoziţie de pictură şi o expoziţie handmade cu vânzare.

Mărţişoare şi accesorii

Cei care doresc să fie originali, să iasă din tipare şi, în locul banalului mărţişor, care adesea rămâne uitat într-un  sertar, să dăruiască ceva deosebit, ceva ce poate fi purtat sau utilizat,  sunt aşteptaţi astăzi, între orele  9,00  şi 21,00, la Bankers Hubb&Cafe, la târgul Mărţişor Handmade @ Bankers.

Şi tot un  târg de Mărţişoare, mai amplu, organizat de Chic Boutique şi Handmade by Us, este deschis la Dunărea Mall,  la parter şi etajul 1, între orele 10,00 şi 21,00, începând de astăzi şi până pe 2 martie. Acolo veţi găsi mărţişoare lucrate manual, unicat sau în serie limitată, confecţionate de 31 de creatori handmade din Galaţi şi trei din Brăila. Preţurile sunt pentru toate buzunarele – între 3 lei şi 30 de lei bucata. Pe lângă mărţişoare mai sunt expuse bijuterii, tricotaje, împâslituri, tablouri pictate sau realizate prin tehnica quilling, păpuşi, ceasuri pictate, obiecte decorate prin tehnica decoupage sau pictate, origami, accesorii, haine pentru pitici şi mămici, poşete şi multe altele. Copiii care vin cu mămicile, tăticii sau bunicii sunt aşteptaţi să participe la un atelier gratuit de confecţionat mărţişoare, sâmbătă, 1 martie, între orele 12,00 şi 14,00 la etajul 2, organizat de Ateliere creativ-recreative.

Citit 2898 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.