APEL UMANITAR: "Vreau să fiu sănătos"/ Încă un tânăr gălăţean are nevoie de ajutorul nostru

APEL UMANITAR: "Vreau să fiu sănătos"/ Încă un tânăr gălăţean are nevoie de ajutorul nostru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Dumnezeu mă iubeşte şi nu mă va lăsa! Mă va ajuta! Am credinţă!” - Aşa începe scrisoarea deschisă a tânărului Cornel Popovici, în vârstă de 26 ani, diagnosticat în 2009, prin înlăturarea unei aluniţe sângerande, cu melanom malign.

De patru ani, Cornel se află într-o luptă continuă cu boala! În 2010, nodulii aparuţi la axilă au fost extirpaţi de către medicii din Cluj. În decembrie 2013, Cornel a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la plămâni, prin extirparea a patru noduli pulmonari, la o clinica din Viena. În februarie 2014, o tumoare descoperită în partea dreaptă a creierului, cu o dimensiune de 45/43/43 mm, care îi afecta motricitatea parţii stângi a corpului, a fost înlăturată chirurgical de către medicii din Viena.

“Sunt probleme în viaţă pe care trebuie să le rezolvăm, să le găsim soluţii şi să le primim pentru că sunt de la Dumnezeu. Vă scriu pentru că am  mare nevoie de ajutor de la Dumnezeu, dar şi de la oameni. Acum, după ultima operaţie, mă simt un nou om şi complet normal din toate punctele de vedere. Am ajuns să apreciez enorm experienţa şi profesionalismul medicilor de la Viena. Până acum am cheltuit aproximativ 40.000 de euro. Pentru a face rost de bani pentru toate operaţiile de până acum, mi-am vândut maşina, am facut rate la bănci şi m-am împrumutat de la prieteni. Toţi prietenii şi rudele mele m-au ajutat cu bani până acum. Am crezut că a fost de ajuns şi că am scăpat! Nu mai spun că ţin regim de patru ani şi mănânc numai bio. Nu mai am bani pentru procedurile  viitoare, pe care trebuie să le urmez periodic, aproape săptămânal, tot la Viena. Chiar nu mai am de unde să mă împrumut. Vă rog, ascultaţi şi umila mea dorinţă de a fi sănătos! Am crezut că mă voi descurca, dar…Am mare nevoie de un ajutor financiar!”, scrie Cornel, într-o scrisoare deschisă adresată tuturor celor care doresc să-i fie alături, în lupta lui pentru o viaţă sănătoasă.

Dacă doriţi să-l sprijiniţi pe Cornel Popovici pentru tratamentul lui, Asociaţia "Centrul de resurse al comunităţii Schela" din judeţul Galaţi, cu sprijinul Centrului Cultural “Dunărea de Jos” Galaţi, vă invită marţi, 4 martie, ora 18:00, la spectacolul caritabil intitulat sugestiv “Primăvara tinereţii”, care va avea loc la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”. Pe scenă vor urca Ansamblul “Doiniţa Covurluiului” (Mihaela Horujenco), Clasa de canto - Muzică uşoara (Monica Măciuceanu) şi Clasa de actorie (Florin Toma). Costul unui bilet este 20 lei şi poate fi achiziţionat la intrare.

Pentru alte donaţii, numerele de cont sunt RO58BRDE180SV81202461800 - în lei (pe numele Nanu Elena) şi RO21RNCB0708032656620001- în euro (pe numele Popovici Anişoara).

Citit 3599 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.