Mamă în luna femeii/ Adriana Ignat a primit cel mai frumos ghiocel

Mamă în luna femeii/ Adriana Ignat a primit cel mai frumos ghiocel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adriana Monica Ignat a aşteptat cu mari emoţii venirea lunii martie a acestui an. Nu atât pentru că era nerăbdătoare să afle ce cadouri va primi de la soţ şi de la cunoscuţi, cât mai ales pentru că se apropia clipa în care trebuia să nască. Momentul fericit a venit pe 2 martie, la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie "Buna Vestire" Galaţi, atunci când tânăra economistă de 25 de ani l-a adus pe lume pe Elias, un băieţel sănătos de 4 kilograme şi 100 de grame. 

"Eu şi soţul suntem foarte fericiţi pentru că primul nostru copilaş este băiat, exact aşa cum ne-am dorit. Încă nu ne-am revenit din bucuria prilejuită de eveniment. Nimic nu se compară cu momentul când îţi ţii pentru prima oară copilul în braţe", spune Adriana Ignat.

Proaspăta mămică spune că cea mai mare dorinţă pe care o are pentru Elias este ca acesta să fie sănătos. "În rest, noi îl vom sprijini în toate iniţiativele pe care le va avea. Oricum, fiind la prima naştere, am avut ceva temeri. Nu ştiam ce mă aşteaptă şi prin ce senzaţii voi trece. Am găsit aici (la Maternitate - n.r.) tot sprijinul de care am avut nevoie. Personalul a fost foarte amabil, răbdător şi mi-a dat toate sfaturile necesare", adaugă tânăra.

Povestea merge mai departe

Adriana Ignat şi soţul ei nu vor să se oprească însă aici. "Ne dorim să-i facem lui Elias un frăţior sau o surioară. În mod normal, ca majoritatea părinţilor, ne dorim ca, după băiat, al doilea copil să fie o fetiţă. Orice ne va da Dumnezeu însă ne va bucura la fel de mult. Sănătos să fie!".

Elias este un nume de onomastică întâlnit în mai multe culturi. În forma de faţă, numele apare pentru prima oară în Biblia în limba greacă, el fiind transcrierea elenizată a numelui profetului Elijah (Sfântul Ilie). Semnificaţia este aceea de "Dumnezeul meu este Iahve", în sensul de "Dumnezeu este Domnul Meu".

Citit 2218 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.