În preajma lui 8 Martie: Două Marii şi două mame fericite

În preajma lui 8 Martie: Două Marii şi două mame fericite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana Crăciun şi Mădălina Elena Şova sunt două tinere care au devenit mămici la începutul lui martie la Maternitatea "Buna Vestire" Galaţi. Ambele spun că au primit astfel de la destin cele mai frumoase mărţişoare pe care şi le puteau imagina.

Ioana Crăciun are 29 de ani şi a dat naştere pe 2 martie unei fetiţe sănătoase de 3 kilograme. Mai are acasă un băiat de 9 ani despre care spune că e foarte bucuros că are o surioară, pe care abia aşteaptă să o vadă. "Abia născusem şi deja mă întreba când o aduc acasă. Suntem foarte fericiţi că acum avem şi băiat şi fată", spune mama.

 

Mădălina Elena Şova are tot 29 de ani şi a adus-o pe lume la începutul lunii pe Maria Mădălina Şova, o fetiţă de 3,4 kilograme. "Mai am un băiat de 2 ani şi jumătate, David Emanuel. Ne bucurăm că avem acum pereche, exact cum ne-am dorit. Este bine că sunt şi de vârste apropiate. Eu sunt artist vizual şi băieţelul văd că are deja înclinaţii asemănătoare. Dacă şi Maria Mădălina va avea talent, noi o vom încuraja şi susţine", spune Mădălina Elena Şova.

 

Între 1 şi 8 martie în jur de 25 de femei au devenit mămici la Maternitatea "Buna Vestire".

Citit 1238 ori Ultima modificare Duminică, 09 Martie 2014 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.