Vox populi:Ce cred gălăţenii despre facilităţile în transport
Foto: Foto: Corina Dobre

Vox populi:Ce cred gălăţenii despre facilităţile în transport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată ce cred gălăţenii despre facilităţile acordate în acest moment în transportul local de persoane cu Transurb:

Mariana Stan, pensionară: „Eu consider că Primăria ar trebui să mai dea facilităţi şi la alţii. Că toată lumea este atât de săracă şi de nevoiaşă încât numai sufletul din noi ştie cum supravieţuim. Eu cred că Primăria ar trebui să meargă cu această facilitate până la o pensie cât mai mare. Nici pentru o pensie de 1.500 de lei nu e mult. Suntem vai de capul nostru şi la datoriile pe care le avem, şi copiii care nu au de muncă şi trebuie să-i ajutăm!”.

Diana: „Cred că depinde şi de pensionari. Sunt unii care circulă cu autobuzul strict necesar şi care se plimbă numai de dragul de a se plimba. Mai bine le-ar da bilete cum se făcea înainte. Sincer, pentru copii mi s-ar părea mai util să dea gratuitate că unii chiar nu au cu ce să se ducă la şcoală şi i-am văzut cum sunt daţi jos din autobuze pentru că nu au bilet”.

Florica Butuc: „Cred că sunt de ajuns facilităţile aplicate în acest moment. Deşi părinţii noştri sunt pensionari, cred că este de ajuns”.

Aneta Taşcă, pensionară: „Cred că e bine aşa, că sunt mulţi care au pensie sub o mie de lei şi ar trebui ajutaţi. La pensie peste o mie de lei mai există posibilitatea să-şi plătească şi singuri transportul. Eu am muncit peste 30 de ani în învăţământ şi am o pensie foarte mică de 800 şi ceva. Ştiţi foarte bine că modul de retribuire în învăţământ nu a fost niciodată echitabil. Dar asta este, nu putem să rezolvăm ceva. Măcar să se ni se asigure transportul”.

   

Citit 1234 ori Ultima modificare Duminică, 23 Martie 2014 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.