Noi echipamente pentru situaţii de urgenţă la ISU Galaţi, din bani europeni

Noi echipamente pentru situaţii de urgenţă la ISU Galaţi, din bani europeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O autospecială pentru lucrul la înălţime cu braţ de minimum 54 de metri, dar şi o şeniletă ar urma să ajungă la Galaţi, în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, printr-un proiect al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă". Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a aleşilor judeţeni se va afla un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Siguranţa prin Achiziţie de Vehicule Eficiente în intervenţii pentru situaţii de urgenţă - SAVE” al Asociaţiei, la care Consiliul Judeţului Galaţi va contribui cu suma de 77.071 de lei.
Din ADI „Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă” fac parte judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea. Tot ca urmare a unui proiect derulat de Asociaţie, judeţul nostru beneficiază deja de trei atospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mare, trei autospeciale de capacitate medie, o autospecială pentru descarcerări grele, două ambulanţe de prim ajutor şi o ambulanţă de reanimare.

Citit 1447 ori Ultima modificare Marți, 25 Martie 2014 11:31

2 comentarii

 • postat de eu
  Miercuri, 26 Martie 2014 08:56
  109.98.109.***
  Frate autoscaramecanica de acest model are in dotare o mica scara pe care se urca pompierul si dupa aceia pe scara culisabila dar GUTUIA din poza este angajata pe relatii de nepotism si nu stie sa lucreze. Va mai intrebati de ce ajung pompirii la incendiu dupa 30 minute cand a ars tot.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Volodea
  Miercuri, 26 Martie 2014 05:25
  174.49.25.***
  Misto poza .Da dovada de cat cap au inginerii romani...scara de 54m, dar fara cateva trepte rabatabile sau o mica platforma pe care sa se urce amaratul ala de pompier.
  Pune-ti poza pe vaidevoi punct ro :)
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.