Lege specială pentru cartierul Dimitrie Cantemir

Lege specială pentru cartierul Dimitrie Cantemir
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicepremierul României, Dan Nica, a participat, vineri, alături de toţi parlamentarii gălăţeni dar şi de primarul Dumitru Nicolae şi preşedintele CJ, Eugen Chebac, la o întâlnire, la Brăila, cu reprezentanţii autorităţii locale vecine. Vestea bună este că după aproape opt ani în care lucrurile în cartierul Siret au mers de-a dreptul împiedicat, există şanse să se treacă la o nouă etapă.

„Va mai urma o altă întâlnire, la Galaţi, la sfârşitul lunii mai. Până atunci însă, se va adopta o lege specială care să definească statutul şi modalitatea de funcţionare a acestei zone, precum şi toate elementele la care, din păcate, nu am avut până acum  răspuns. Cred că este un mare pas înainte. Atât brăilenii cât şi noi, gălăţenii, am avut o atitudine extrem de constructivă şi este un lucru mare pentru că rezolvarea problemei, ţinând cont de sensibilităţile reciproce ale fiecăruia, constituie  de fapt premiza de inteligenţă pe care am avut-o fiecare dintre noi”, a declarat Dan Nica.

Potrivit acestuia, în cadrul discuţiilor de la Brăila s-a ajuns la concluzia că doar printr-un efort comun al parlamentarilor şi al vicepremierului Dan Nica, zona Galaţi-Brăila va beneficia de dezvoltarea economică pe care o merită şi o visează de atâta timp.

Citit 950 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.